Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Otvoren Područni ured za mirovinsko osiguranje

Potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica, obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas u Virovitici , u ulici Vladiria Nazora 2 Područnu službu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Uz Krapinsko-zagorsku, Virovitičko-podravska je jedina županija u koja da sada Područni ured nije djelovao pa su stanovnici morali putovati u Osijek, Koprivnicu ili Bjelovar.

U prostor veličine 530 četvornih metara uloženo 6 milijuna kuna, a i njemu će raditi 40 službenika. Uz Virovitički ured rade i ispostave u Orahovici i Slatini. Inače, ustoj ureda još nije u potpusnosti završen, a kada to bude u njemu će ukupno raditi 53 djelatnika.

«Početak rada Područne službe u Virovitici predstavlja daljnji korak modernizacije poslovanja Zavoda za mirovinsko osiguranje. Pošto na ovom području ima 23.000 osiguranika, 19.000 korisnik mirovine, 7400 korisnika doplatka za djecu za preko 14.000 djece ovo za građane Virovitičko-podravske županije predstavlja značajan iskorak jer mi se na ovaj način približavamo korisnicima usluga», rekao je Mile Rukavina, ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
virovitica.net

Post je objavljen 04.09.2006. u 16:19 sati.