Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Obavijesti igračima goa i zainteresiranima za go-igru

Novo – U Belot-klubu 'Velebit' u Zagrebu PETKOM

Odlukom Skupštine Belot-kluba 'Velebit' odobreno nam je daljnje okupljanje uz igranje goa u prostorijama kluba.
Ponuđeni su nam termini ponedjeljkom ili petkom. Većina igrača što dolaze na druženja u klub se složila s petkom, pa od ovoga tjedna su okupljanja uz go petkom od 19:00 u trajanju oko 3 sata.
Ostali detalji usmeno na okupljanjima u klubu.


Veliki ljetni – Velika Gorica

Dolazi vrijeme odigravanja redovnom Velikog ljetnog go-turnira Go-kluba Velika Gorica. Ovogodišnji 7. Veliki ljetni će biti održan 23. rujna u subotu.
Prijave do na dan igranja do 09:00. 1. kolo kreće u 9:30.
Vrijeme za igru je 60 minuta po igraču, a byoyomi 20 sekundi za potez.
Sve partije se igraju ravnopravno uz komi 6,5 poena.
Turnir je otvorenoga tipa i mogu pristupiti svi koji znaju igrati.
Rezultati se boduju za rating Europske Go Federacije.
Igra se 4 kola i svako slijedeće kolo počinje po završetku prethodnoga uz dogovoreno vrijeme za ručak prema dogovoru na početku turnira.
Pristup je besplatan, ali stoga nema niti posebnih nagrada osim zadovoljstva u igri i pismenih priznanja.


Pohorje – Maribor 16. i 17. rujna

Ovogodišnji tradicionalni tuirnir na Mariborskom Pohorju je za vikend 16. i 17. rujna. Raspis turnira je u ovom blogu niže. Zainteresirani iz Velike Gorice i Zagreba neka se jave Mladenu na e-mail (gore desno) ili u komentar ovoga posta. Trenutno imamo na raspolaganju prevoz za 11 natjecatelja.


Go u školama – Velika Gorica

Došla je nova školska sezona. Time počinje i rad školskih go-sekcija. Ove godine osobno planiram rad jedne školske go-sekcije u Velikoj Gorici kao i go-sekcije u Centru za odgoj i obaruzovanje Velika Gorica. Svi zainteresirani učenici iz škola gdje neće raditi go-sekcije mogu dolaziti u O.Š. 'Eugena Kumičića' gdje će spomenuta go-sekcija raditi. Ova prividna restrikcija je uslijed mojih privatnih obveza zdravstvene prirode. Animacija učenika 'E. Kumičića' će krenuti poslije 18. rujna, a rad go-sekcije škole poslije 25. rujna. Točan termin će biti objavljen na blogu. Go sekcija u Centru će raditi kao i prošle školske godine.

Sročio bl. Muradenu - Luzer

Post je objavljen 05.09.2006. u 13:10 sati.