Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Milan Bandić prisvaja tuđe zasluge i novce

Neki dan u Jutarnjem listu bila je velika reklama preko čitave stranice kojom se građani Zagreba obavještavaju koje sve skupine građana imaju pravo na besplatan prijevoz. Danas, ponovo jedan ZET-ov oglas u Jutarnjem, preko čitave stranice, no ovog puta o namjerama popunjavanja voznog parka novim tramvajima. Svaki taj oglas plaćen je preko 20.000 kuna.

Još mogu shvatiti prvi oglas kojim se građani obavještavaju o besplatnom prijevozu, ali drugi ne mogu nikako shvatit. ZET posluje pozitivno zahvaljujući ogromnim novcima koje dobiva od grada. ZET nema konkurencije i samim time takva jedna reklama kao što je bila u današnjem Jutarnjem, a nije isključeno da je u još ponekim novinama objavljena, je čisto nenamjensko trošenje novaca.

Ono što se krije iza tih oglasa, u biti je kupovanje medijskog prostora i samoreklama Milana Bandića na račun svih nas od kojih mu mnogi još i plješću zanoseći se kako on čini dobro za grad, što je u biti čista demagogija.

Da bi bio političar ne treba ti nikakva kvalifikacija niti škola. Političar su u biti imaginarne funkcije koje su potpuno bespotrebne jer oni se mijenjaju a sustav radi bez obzira na njih. Njihova jedina funkcija je život na tuđi račun. Ljudi su na žalost uvjereni da bi bez političara sve stalo.

Svi ovi radovi koje gledamo u gradu Zagrebu nisu nikakav produkt rada Milana Bandića već činjenice da grad ima novaca više nego ikad. Novac koji je prvenstveno sakupljen od građana grada Zagreba. Kad se ima novaca onda se može i graditi i to je čitava filozofija. Sve te radove po gradu nije pokrenuo Milan Bandić već firme koje se bavi komunalijama i koje znaju što, gdje i kako treba raditi.

Mislite da Milan Bandić zna kako izgleda dotrajali vodovodni ventil ili plinska cijev, da zna kako izgledaju DTK kanali ili optički kablovi? Izađite iz iluzije da su političari ti koji nešto rade.

Post je objavljen 05.09.2006. u 12:34 sati.