Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Nogomet

NK «Pitomača» tijekom prošle nedjelje odigrala je pripremnu utakmicu u kojoj je pobijedila ekipu četvrtoligaša NK «Čazma» sa 5:0, dok je u subotu u utakmici 2. kola III. HNL ISTOK ugostila NK «Križevci». Utakmica je završila minimalnom pobjedom pitomačana od 1:0, a već utorak donosi novo kolo gostovanje u Nedelišću.
Nakon pobjede nad vršnjacima iz Koprivnice, juniorski sastav NK «Pitomača», u drugom kolu prvenstvenog natjecanja IV. HNL sjever za kadete i juniore, skupina A, igrala je protiv ekipe NK «Križevci» i izgubila sa 0:2, dok su kadeti protiv iste ekipe također izgubili 1:2.
Početak pionirskog natjecanja IV. HNL sjever za pionire bio je prošle srijede, a sve tri pitomačke ekipe poražene su na gostovanju u Čakovcu kod istoimenog domaćina. Pioniri U-10 sa 0:3, U-12 sa 1:6, te U-14 sa 1:4. U subotu su pitomački pioniri u utakmici 2. kola bili domaćini ekipama NK «Slaven Belupo» iz Koprivnice. Sve tri utakmice uvjerljivo su dobili gosti: U-10 sa 0:11, U-12 sa 0:3, a U-14 sa 0:6.
U nedjelju su svoja prvenstvena natjecanja započeli i ostali nogometni klubovi s područja naše općine:
- NK «Croatia» u prvom kolu IV. HNL sjever, podskupina istok, kao domaćin pobijedila je nogometaše NK «Slatina» sa 1:0,
- NK «Sloga» Kladare u prvom kolu II. ŽNL Virovitičko-podravske županije kao domaćin pobijedila je NK «Tehničar» iz Cabune sa 3:1, a NK «Mladost» Stari Gradac na gostovanju kod NK «Virovitica» poražena je sa 1:4,
- NK «Aršanj» Sedlarica u prvom kolu III. ŽNL Virovitičko-podravske županije, bio je domaćin NK «Orešac» i pobijedio sa 5:0. NK «Podravec» iz Dinjevca dočekao je NK «Turnašica» i pobijedio sa 3:2, dok je NK «Otrovanec» u ovome kolu bio gost kod NK «Rezovac» gdje je poražen sa 0:2.
pitomača.hr

Post je objavljen 05.09.2006. u 13:06 sati.