Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novizivot

Marketing

Bog te ljubi

„A on im reče: I drugim gradovima moram donijeti Radosnu vijest o kraljevstvu Božjem, jer sam za to poslan“ (Luka 4:43)
Mnogi ljudi znaju da je Isus došao pomoći ljudima, da ih iscijeli, oslobodi, pouči.
To je istina, ali to nije sve. Upravo smo pročitali da je Isus došao objaviti nam Radosnu vijest o kraljevstvu Božjem. Pitate se kakva je to vijest i po čemu je to radosna? Vijest je slijedeća:
„Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni“ (Ivan 3:16)
Ne propasti, već spasiti se! Zadobiti život vječni već za ovoga života! Ima li išta radosnije i bolje? Postati dionikom Kraljevstva Božjeg jeste zapravo najvažniji događaj u nečijem životu, blagodati se osjete odmah, a vjerom i poslušnošću Bogu umnažaju se u životu svakog nanovorođenog vjernika. Bog tada poželi još više, kroz svoje dijete privući sebi i druge koji ga još ne poznaju, da mu povjeruju i da se spase.
„Jer ako ustima ispovijedaš da je Isus Gospodin, i srcem vjeruješ da ga je Bog uskrisio od mrtvih, bit ćeš spašen. Doista, srcem vjerovati opravdava, a ustima ispovijedati spašava.“ (Rimljanima 10:9-10)
Svijet u kojem živimo treba upravo tu poruku, treba je čuti, prihvatiti i živjeti, no da bi se to dogodilo poruka se mora prenositi, propovijedati.


Post je objavljen 05.09.2006. u 09:20 sati.