Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/emitremmus

Marketing

Evo me doma..

Evo jučer sam se vratija iz Rijeke...Sa svojom vaterpolo ekipom ima sam završni turnir koji za nas i nije baš nešto posebno..Uvik smo zadnji zbog velike nediscipliranosti ekipe..Ovi stariji se samo zajebavaju a mi (amo reć) mlađi se trudimo sda to najbolje prođe..Stvar je isto u tome da je moja generacija propala..Zašto? Jebiga,znate,vaterpolo klub Šibenik je mnogo godina trenirao u bazenu u Solarisu u i nosio je njegovo ime..Malo pomalo,bazen je propadao( uz to je unutra bila klorirana morska voda!) i uvjeti su postali jako,jako loši..I onda je došao rat pa se sve do 2000.g treniralo praktički u hladnoj vodi bez ikakve ventilacije i grijanja...I tako su hoteli Solaris potirali klub i uredili taj bazen(koji sad unutra ima neke jacuzzie i ta sranja za goste)..A baš u to vrime sam bija mlađi kadet..Propalo je sve..Popale su sve generacije..Tada,ima sa 10.g.,to je bilo vrijeme kad smo trebali najviše raditi i naučiti detaljnije stvari o vaterpolo a pogotovo da ne pričam kad sam bia mlađi junior...Zamislite da imate 12-13.g i puni ste energije a nemate gdja trenirati..a vaši vršnjaci u ostalim klubovima idu u puste reprezentacije i proglašavaju se najboljim igračima na prvenstvima dok vi nemate ni tehniku bacanja lopte..užas..!! katastrofa,,,i tako dalje da ne nabrajam..
I tako je moja generacija oni koji su rođeni 88' i mlađe..A znate ko igra za to? Igraju tri 88',tri 89,jedan 90' i sve ostalo 91' i mlađe.!!!!!!!!!!Ej pa to je morala biti generacija od najmanje njih deset da je 88'!!!!
Uf!!!
Predzadnju utakmicu smo igrali protiv mladosti i trener me tako napalija za tu utakmicu da sam radija čuda..moji suigrači su se čudili..nisu mogli vjerovati da ja tako mogu igrati..Čak nakon utakmice su mi treneri iz Mladosti čestitali na odličnoj igri a ja uopće toga nisam bija svjestan..Trener mi je oma zva oca i sve mu isprica i ispohvalija me,a još prije toga mi je čestitao mali miljun puta i zamolo da me nije poljubija od sriče...It was perfect day for me!!! Bez obzira dali smo izgubili ili dobili utakmicu(izgubili smo 18:7) čini mi se da sam napravija odličnu reklamu za sebe i možda me (ko zna?) pozovu na pripreme za reprezntaciju juniora...Dobro bi to bilo..

Pozdrav!

Post je objavljen 04.09.2006. u 21:12 sati.