Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richijevemale

Marketing

RICHIE

Hy svima!

"Skidaj se,skidaj se!" vrištala je čitava hala kada je zadnja pjesma od US5 trebala da nastupi...Jay & Co. ostali su bez riječi.Pogledali su se međusobno,a zatim su pogledali i Menadžera iza stage-a koji je već pokrio oči.Onda je Jay skinuo majcu i pokazao Fanovima svoje pločice!Onda Richie,još jedan kratak pogled prema Menadžeru i skidaj majcu!Polako je i Richie skinuo majcu kada su Fanovi počeli još više vrištati!Ostali su takođe odma ponovili za njima!
Kada su počele prve riječi od "CBTMB" cure iz prvih redova nisu mogle vjerovati da Richie pjeva polugol stihove njihove omiljene pjesme.
Šta reći?????????

ha, ha jeli to istinitolud?!

Još mal...

Moj najbolji prijatelj u US5 je Chris. Mi smo totalno srodne duše jer imamo slične poglede i iste probleme. On me svaki dan nauči ponešto iz njemačkog jezika, a kad sam tužan ili loše raspoložen on učini sve da se opet mogu smijati. Chris je za mene skoro kao brat. Jedino što me kod njega smeta jesu znojave noge, životinjski smrde. Sa Jayom dijelim sobu u našem stanu. On je ponekad strog i ne razumijem sve njegove misli ali se zapravo sa njim dobro slažem. U muzičkom pogledu sam od njega u svakom slučaju mnogo naucio - prije "Big in America" sam u najboljem slučaju pjevao pod tušem. Izzy je samotnjak pa sa njim nemam bas najbliže odnose a i kad je Mikel u pitanju moram ponekad zatresti glavom, kad on pokrene neke od svojih ludih akcija, ali ipak mi je on prirastao za srce. Divim se njegovom talentu i njegovoj svojeglavosti.

PA - PA

Post je objavljen 04.09.2006. u 20:37 sati.