Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/profesort

Marketing

Drkaš li Šemso?

Šemso jel drkaš ti? Pogleda on starog koji je prešao šezdesetu, a radi sa njim u Njemačkoj na baušteli i znajući da je neka zajebancija kaže; Drkam. Pa pošto ruke Šemso? Meni je bog ostavio čeif, a snage više nemam. Ma teraj se u kurac Mika, ako ovo ne završimo danas, nećemo imati ni za glaziranu rižu u restoranu "Sve po deset".
Eto to mi je ispričao moj rođak Šemso kad se vratio iz Njemačke, a zatim i ovo, koliko se mogu sjetiti....

Duda je nešto radila u bašći kraj kuće i okrenula guzicu prema cesti. kad je zatrubio prvi auto pa za njim i drugi. Podigla je još više minicu na gore i nastavila kopati motikom sa još više žara. Nakon pet do, šest minuta kad se trubljenje pretvorilo u neprekidno zavijanje i nesnosnu buku, okrenula se prema cesti i vidjela redove automobila okićenih balonima i šarenim trakama koji su gmizali u svatovskom veselju. Ljutito je bacila motiku i otišla u kuću šesnajst posto nevesela.
Image Hosted by ImageShack.us
Denis je dobio nekih šesto kuna od ferijalne prakse, ušao u kuću, sjeo za stol i rekao; Dajte te račune što nisu plačeni da ja to sredim. Ma marš tamo i odi si kupiti hlače i tenisice. Trebao bi još deset godina ići u školu da bi s tom tvojom ljetnom zaradom mogli platiti račune. Dobro nemojte poslije čupati kosu, reče Denis i ode na pivu i sladoled.

Baš smo okrečili hodnik i dvije sobe, popili koju pivu, te večerali, kad sam konačno legao na Dudu i počeo guslati... Bilo je to puno bolje od mahanja valjkom i penzlom po kući, a ostala je još samo kuhinja, tako da sam taman počeo uživati, kad me prekine Dudin glas: Šemso stani! Kakva je ono mrlja na plafonu?
Jebem ti plafon i mrlju sve mi je splasnulo, a lice promjenilo boju. Idem kupiti "Krečka" i dovršiti farbanje, a ti popravi plafon. Kad se vratim ja ču leći na leđa, a ti ćeš biti gore.



Post je objavljen 04.09.2006. u 19:14 sati.