Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foootbal

Marketing

Narodnjačkom triju maksimalno po džepu

Trojica reprezentativaca koji su subotnju večer umjesto u krevetu u Čatežu proveli u izlasku u noćni klub danas su saznala i dodatnu kaznu od HNS-a. Očito je prevagnula njihova važnost u selekciji pa se HNS odlučio za novčanu kaznu, pokazajući dvostruke standarde u odnosu na neke prijašnje situacije...Izbornik Slaven Bilić odmah je Darija Srnu, Boška Balabana i Ivicu Olića potjerao iz reprezentacije s jasnim stavom da spomenuta trojica nogometaša neće biti u kadru reprezentacije za dvoboj s Rusijom koji se igra ove srijede. Izbornik je, pak, prepustio Hrvatskom nogometnom savezu odluku o daljnjim mjerama, a u HNS-u su se odlučili za novčanu kaznu.
Disciplinska komisija HNS-a odlučila je kazniti svakoga od njih s po 30.000 kuna kazne, što je maksimalna moguća kazna koju ta Komisija može odrediti. Očito je HNS bio svjestan važnosti Srne, Olića i Balabana, pa se suzdržao od suspenzija koje bi trojicu nogometaša udaljile na dulje vrijeme od reprezentacije.
Zanimljivo, u dosta sličnom slučaju Igora Bišćana, HNS je pokazao puno krutiji stav, ali očito ne vrijede ista pravila za sve.
Podsjetimo, Balaban, Olić i Srna subotnju su večer proveli u noćnom klubu slušajući narodnu glazbu, oglušivši se tako o propis da svi reprezentativci moraju biti u svojim krevetima do 23.30. Usprkos apelima kapetana Nike Kovača da amnestira trojku koja se odmah ispričala suigračima i izborniku, Bilić je bio opravdano tvrd izbacivši ih iz reprezentacije za susret s Rusijom. Umjesto Srne, Balabana i Olića, Bilić neće zvati nove igrače, vjeruje kadru koji ima na raspolaganju
winkyesmadnoeekmouthwashhrvatska

Post je objavljen 04.09.2006. u 19:44 sati.