Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malitrol

Marketing

Subota, prvi dan škole i niš više

Ok, vidim ja da je prošlo dost od zadnjeg posta, zato se ja odlučila da je vrijeme za novi post. Uglavnom, bila sam kod hoti na rođendanu. Svi smo se napili....lijepo. Onda su one počele (jasna, jelena i hoti) pričati koja od njih se zbarila s curom......lijepo. Onda je kiwica rekla da će se ona zbariti s curom, bilo kojom curom. Onda smo se ja i kiwica barile 3 puta. Onda sam ja rekla da ću se zbariti s bilo kim, jer da mi je sad krenulo, pa sam se zbarila s mojim dragim edom. Negdje oko 3-4 puta. Onda smo se marina, edo i ja išli prošetati do fontane i skoro i on i ja zagnjurili glavu u fontanu. Kad smo se vratili, rekli su nam da se hoti zbarila s jelenom, jasnom i ivanom (pecigoškom). Onda sam ja morala doma i ivana i edo su me išli otpratiti do ograde. Onda je ivana otišla na jednu, aj a i edo na drugu stranu prema stanici. Poslije se dogodilo nešto meni jako drago....edo i još par ljudi zna šta. Tak je završio rođendan....bar za mene. Rekla mi je jasna da se još zbarila s nekim ricardom ili rikardom ovisi kak se to piše.

Danas je bio prvi dan školske godine. Ja sam se upisala u 8. Škola mi je trebala biti u 9 sati. Ja dođem tam u pol 9 i naslonim se na zid. Iz škole izađu neke cure. Dođe meni jedna od njih i pita me dal ja idem u tu školu i koji sam razred. Ja kažem da nemam blage. Onda me pita koji sam jezik uzela. Ja kažem početni njemački i ona kaže da sam onda u 1.d. s njom u razredu. Zovce se Dora. I baš je fora. Tam sam kasnije upoznala još neke cure koje su isto fora. Upoznala sam i jednu Miu, metalka. I ona je fora.
I tak mi uđemo u školu i ja pogledam koji sam razred. I fakat sam 1.d. I sad mi idemo prema našoj učionici, koja je na prvpm katu. I dođemo tam i neki metalac tam stiji. Zove se brijem Robert, al je fakat šutljiv. I nitko niš ne priča. Ja sam se pobunila protiv toga i počnem tam nekaj pričati da ja mrzim tišinu i demostrativno sjednem na pod i upalim i-pod i počnem slušati Nirvanu. Dođe nama raska i kaže da uđemo u razred. Pogleda me onak s nekakvim weird pogledom. Ja se hoću ustati i zapne mi marta za torbu i ja skoro padnem. Uđemo mi u razred i nas je 10-ak. Onda raska pita , a gdje su ostali. Svi su onda polagano počeli dolaziti. U razredu su 2 metalca, 1-2 metalke i 2 rockerice, a ostalo su neki šminkeri i jedan štreber. Raska nam se zove Božena i iz zemljopisa je. Fakat je dobra. Onda dođe ravnatelji počne pizditi zakaj se nismo ustali kad je on ušao u razred. Prva stvar kaj je rekao je bila: "Ovo je vojska, ovo je pakao, rezat ćemo vam noge i obijesit ćemo vas". Svi ga gledaju i nema niti jednog zvuka. Malo je lud. Poslije njega je došao neki iz vjeronauka, da provijeri tko će na vjeronauk, ako na etiku. Prvo dvoje su rekli da žele na vjeronauk, aonda je na red došao jedan metalac koji je rekao da će on na etiku i onda sve cure su izabrale etiku. Ja sam etiku zato kaj mrzim vjeronauk. Ona Dora i ja smo sjedile zajedno. Ona je isto uzela etiku. Zapisali smo raspored, koji je fakat užasan.
Poslije škole sam s Dorom i Miom išla na kavu u Zvuk, pa smo zvali Edu, pa je i on došo. Onda su njih dvije rekle da bi one na sladoled, pa smo išli prvo na sladoled. Zatim su rekle da one nebi u Zvuk, neg da će one biti na trgu. Tak idemo ja i Edo u Zvuk i nama je dosadno, pa smo pozvale Lea, al on nije neš mogao, onda smo htjeli Ivanu, al se ona nije javljala na telefon. Onda smo zvali Jasnu. Došli su Jasna i Domich. Onda je s njima došla još jedna cura, Ida. Fora cura. Ide u primjenjenu. Onda sam ja zvala Anu, pa je i ona došla. I vidim ja nekog s Dimmu Borgir majcom, dugom kosom i šiltericom i mislim si kaj je to Tihomir i on se okrene i fakat je bio Tihomir. Njega već nisam vidla duuuuuugo. Onda su se meni noge tresle, a Jasni i Tihomiru ruke. Tam smo se sjeli za jedan stol i pričali o ko zna kojim stvarima. O školi, ljetu, stvarima od posljednjih dana. Pa smo mu prolile negdje oko pola kave. I popušili mu skoro sve pljuge. Al ok. Onda smo Jasna, hoti i ja otišle na ribnjak i tam su bile Eva i Klara. Pa smo s njima pričale. Onda je došo Edo, a za njim Domich i još neki. E sad mi se fakat više neda pisat, a ovo je dugačak post.








Post je objavljen 04.09.2006. u 18:01 sati.