Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leomessi

Marketing

Nogometne Vijesti

HNS kaznio Srnu, Olića I Balabana

Image Hosted by ImageShack.us Disciplinska komisija HNS-a kaznila je trojicu reprezentativaca Darija Srnu, Ivicu Olića i Boška Balabana sa 30.000
kuna zbog povrede discipline i "noćnog izleta" u klub Fontana u novom Zagrebu. Iako su svi reprezentativci trebali biti u svojim sobama do 23.30 sati njih su se trojica zabavljali u noći sa subote na nedjelju u klubu poznatom po narodnoj muzici. Zbog napuštanja karantene Slaven Bilić ih je izbacio iz reprezentacije i ne računa na njih protiv Rusa.

Maldini se vraća na travnjak

Image Hosted by ImageShack.us

Igrač Milana Paolo Maldini koji je većinu prošle sezone proveo izvan terena , izjavio je kako je spreman na ponovni prelazak na travnjak."Stvarno mislim da sam spreman i fizički i psihički. Moramo pokušati pobijediti u svim susretima. Uz dužno poštovanje Juventusu pošteno je da plate učinjeno, ali nadam se da ću ih vidjeti u serie A već sljedeće sezone", Rekao je branič milana.

Gallas kritizirao Mourinha

Image Hosted by ImageShack.us Obrambeni igrač Francuske reprezentacije William Gallas nakon odlaska iz Chelseaja u Arsenal napao je i kritizirao Josea Mourinha."uvjeren sam da ću u Arsenalu imati bolji status i i tretman nego kod Mourinha On je dobar trener ali se poigrava s igračima. Što se dogodilo meni, dogodilo se i prije i Carvalhu, Kežmanu, Fereiri, Del Hornu i Crespu. Cijelo vrijeme je vršio pritisak želeči me ocrniti u medijima. Ne znam zašto",završio je Gallas.

Post je objavljen 04.09.2006. u 13:35 sati.