Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3xy

Marketing

Tajanstveni nastavak

-Ami! Ami!
Otvorila sam oči. Pred očima mi je bilo sve maglovito, ali sam odmah shvatila da gledam u Spattinu žarkocrvenu kosu. -Gdje je Magress?-upitala sam zbunjeno. -Mala, bila si oteta.. - odnekud je zvonko odjeknuo Hellin glas. -Shi Wo te sa svih 9 redova tražio i našli su te kako omamljena pričaš sve o nama.
-Ja? Nikada vas ne bih izdala!!-uzrujano sam prokomentirala. -Znamo, zato i vjerujemo da ti je Magress dala veritaserum. Dante nam je rekla što joj je Magress sve radila dok ju je držala zatočenu. Sjećaš li se možda što si joj sve rekla?-upitala me Hella. -N..ne. Ma sve mi je čudno, možda se sjetim kasnije... Gdje smo sad?-upitala sam ogledavajući se po nekom stanu. To me najviše iznenadilo. Stan. Već mjesecima nisam vidjela ništa osim drvenih kućica, dvorca i šume. -Sad ste kod mene!-rekla je jedna djevojka ulazeći u sobu i smješkajući se. -Nadam se da si ok. Trebaš li što?-upitala me. Podigla sam obrve i nepovjerljivo upitala: - A ti si?
-Chenyx, drago mi je.-pružila mi je ruku. Nasmiješila sam se, pristojno odvratila, a zatim iznervirano upitala:-Kako smo u stanu? Više nismo u Zorianu?
-Pa, ako dopustiš, rado ću ti objasniti. Ovako, nakon što su te našli u jednoj spilji, buncala si, krvarila i ponavljala većinu stvari koje si rekla Magress. Odveli smo te u Shi-Woinu kućicu, ali je rekao da ti jedini lijek može trenutno biti da se vratiš u naš svijet i oporavljaš uz osobe koje voliš. No, tebi je pozlilo na putu do tvoje obitelji i najbliže mjesto je bilo kod mene. Sad smo u Londonu, nekih sat vremena od vašeg mjesta. Razlog zašto niste išli kroz Ravenhood si upravo ti i vaša sigurnost. Shvaćaš?-to pitanje je postavila nekako buntovno i sarkastično i već sam odmah vidjela da je cura super ok! Nemojte me pitati kako, ali imam čudne kriterije za određivanje nečije sposobnosti.. Chenyx je sama po sebi strašno hrabra osoba s obzirom na to što je sve proživjela. Nadam se da ćemo se više sprijateljiti jer je svakako dobra i iskrena osoba...
Hella je cijelu večer bdijela i pazila na mene i stvarno sam se uvjerila da je prava prijateljica. Chenyx je s Amandom, Mary, Spatt i Joshuom stalno provjeravala kako sam i stalno mi donosili zeleni čaj. Felidae još uvijek nije bila u stanju razgovarati, ali sam ju potpuno razumjela. Samo jedva čekam da ustanem iz kreveta i riješim neke stvari s prokletom Magress...burninmad

Post je objavljen 04.09.2006. u 00:28 sati.