Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hattrickovine

Marketing

Krah šampiona?

Vanjito Headbangers aktualni je prvak Hrvatske i klub sa najvise titula prvaka u povijesti bivstvovanja HNL-a, ukupno cak sest, uz cinjenicu da zadnje cetri sezone nikome nije dao ni blizu prvom mjestu, gubeci po sezoni tek nekoliko bodova.
Unatoc Schumacherizaciji prve hrvatske lige, Vanjitu nije poslo za rukom osvojiti kup, a ni na Mastersu se nije proslavio.
U hetrikaškoj zajednici naveliko se razglabalo o tajni uspjeha te su mnogi dobitnu formulu vidjeli u zakulisnim igrama ovog uspjesnog managera. Bilo kako bilo sezona u kojoj smo upravo odgledali trece kolo izbacila je tablicu na kojoj Vanjito ima samo jedan bod i dijeli zadnje mjesto sa jos jednom legendom hattricka u Hrvata, Dalmacijom u srcu.

Kako su hetrikaši i sami primjetili tablica se okrenula naopako. Ko bi gori sad je doli!

Pogled na tjedna primanja igraca u klubovima I lige otrkiva podatak da Vanjito vise ne prednjaci i da su neki novi klinci spremni dati kunu vise za kvalitetu. Takodjer ne teba zaboraviti ni cinjenicu da se sastav I lige poprilicno izmjenio u odnosu na neke prosle sezone, pa je samim tim i mogucnost pic picanja uvelike ogranicena.

Slijedi li nam selidba sampiona u nizi rang ili je ovo samo predah do novog uzleta, ostaje da vidimo, do tada Zastava, klub sa najvecim uspjehom na euro sceni kroci ka prvoj tituli prvaka drzave!


Post je objavljen 03.09.2006. u 20:56 sati.