Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stalnozaboravljamlozinku

Marketing

POPIS STVARI KOJE NIKADA NEMOJ MIJENJATI KOD SEBE

1.INDIVIDUALNOST: bezlični ljudi su luzeri.Odijevaj se kako želiš i budi ono što želiš biti,ne obazirući se pritom na pravila.Uklapanjem u masu gubiš dio sebe i ne postižeš nimalo više poštovanja ostalih.u svakom slučaju,ne isplati se.

2.SMISAO ZA HUMOR: smij se na sav glas,i to u svakodnevnim sitnicama i glupim situacijama,bez obzira na to gdje si i s kim si.Prestaneš li sebe i svoj život doživljavati kao nešto ozbiljno,puno ćeš se bolje zabavljati.Osobito se smij stvarima na koje ionako ne možeš utjecati.

3.HRABROST: bori se za ono u što vjeruješ,bez obzira na snagu protivnika,jer bolje biti mrtav heroj nego živa kukavica!Uostalom,što je najgore što ti se može dogoditi?Ružna svađa,gubitak popularnosti,ljutnja profesora??Sve su to sitnice u odnosu na tvoje JA i ono iza čega to tvoje JA stoji.

4.PRIJATELJSTVO: poznaješ ljude koji te vole takvu kakva jesi?Uzvrati im istom mjerom!Nauči razlikovati prave prijatelje od poznanika i njeguj iskrene odnose s njima.Pomirljivo rješavaj sukobe i cijeni svoje prave frendove.

5.TVOJE JA:baš ti je super biti TI,stoga ne dopusti nikome da te uvjeri u suprotno.Nitko nije bolji od tebe,ali ni gori.Druge poštuj,sebe ne daj!Tuđe mišljenje o onome što jesi nije ni ispravno ni pogrešno,nego naprosto tuđe mišljenje.Zato i ne pomišljaj da je netko u pravu dok misli da si ovakva ili onakva.

Post je objavljen 03.09.2006. u 18:30 sati.