Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punk4eversbbs

Marketing

ja došla

Image Hosted by ImageShack.us

E ja došla iz ovog raja na zemlji koji vidite na slici….. zapravo došla sam još jučer ujutro, ali sam prvo spavala pa ošla sa Sarom na kafu i onda opet spavati…. Uglavnom sve u svemu tamo sam tako malo spavala da sad moram sve nadoknaditi…..
A kak je bilo? Bilo je pregenijalno……
Obišli smo svašta nešta ( smajlići govore o mom oduševljenju), Venecijaheadbang(nešta najružnije u mom životu), Lido di Jesolo ( tu smo i spavali i kupali se i tu je bilothumbup) ,GARDALANDrofl, FIGUERASthumbup, Lloret de Marerofl ( gdje smo spavali 4 ili 5 noći, zapravo nisam sigurna da smo spavali po noći), Barcelonarofl, Montseratthumbup, Fragonardzujo, Cannesdead, Nicathumbup, Monaco i Monte Carlo nisam vidjela jer sam imala temperaturu pa sam ostala u busu, Veronarofl, Padovathumbup i napokon Slavonski Brodrofl….
Uglavnom više ću vas gnjaviti s tim kad stavim slike koje ću dobiti na cd od jarana iz učionice…..
E upravi ti jarani bili su stvarno super na maturalcu, neki su me zbilja iznenadili ugodno, a neki su samo potvrdili moje do tada stečeno mišljenje o njima…..
E da ovo moram napisati, tip koji je čitavom razredu već 3 godine postavljan kao uzor pokazao se zapravo kakav je…. E upravo zbog toga što su ga gotovo svi profesori dizali u nebesa čitavom se razredu zgadio, a čini mi se da će se sada zgaditi i profesorima…. Naš razredni savršenko koristi opojne tabletice, zvane droga…. Ja se malo u to ne kužim pa ne znam ništa više…..
A tom istom tipu je razred dao besplatno putovanje jer je navodno jadan ubog i siromašan…..hm ili možda se tako samo predstavio, pošto je uspješno ovo ljeto odvojio 4 000 kn za vozački….
E zato vam ja volim te ekskurzije svašta vidiš u svijetu,a i shvatiš kakvi s neki ljudi….zato ljudi idite na ekskurzije bile one maturalne ili ne….
A ja ode opet u krevet jer sam jako, jako, jako, jako umorna….a sura počinje nastava…. Pa da želim vam uspješnu novu školsku godinu….UŽIVAJTE


Post je objavljen 03.09.2006. u 13:00 sati.