Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

ARGHHHHHHHHH!!!!!

Neznam zašto nemam nikakvu samokontrolu...jedem i gledam žlicu s kojom jedem i mislim sama u sebi "sada mogu spustiti ovu žlicu dole,i ne pojesti ono što sam naumila.Tako ću biti mršava, i zgodna i ono što sam uvijek htjela biti.Ili mogu sada pojesti i uživati u okusu hrane a poslije plakati doma jer mi se neda ići vani zbog toga što sam debela"...i što na kraju ja napravim? pojedem to!!! i ne samo to...ja to ne pojedem ja to požderem ko zadnji očajnik ja pojedem sve...i onda vidim onaj odurni smješak mojih roditelja koji su ponosni što njihovo djete pojede sve.Uskoro ćemo biti jedna velika sretna debela obitelj.
Ne razumijem zašto nemogu ne jesti.Gotovo je s hranom za danas. Neću više jesti ali trebam vašu potporu.Želim da me nagovarate da ne jedem,trebam nekakav poticaj,jer ako mi ga vi nebudete dale neznam tko hoče.Samo mi govorite kako ću biti debela i kako ću imati višak na bokovima molim vas...ubit ću se...odvratna sam!!!!
Sad se moram naći sa dečkom ali ne mogu,i već 3 dana otkazujem a tek sam došla s mora i nismo se dugo vidjeli...ne želim da me vidi ovakvu, JA SAM OGROMNO RAZOČARANJE ZA SEBE!!!!

PLAČE MI SE!!! ZAŠTO SAM TAKO ODVRATNA.....???!?

pomozite

Post je objavljen 02.09.2006. u 16:03 sati.