Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budalacobanin

Marketing

promjene ,

jebiga nikako da provedem dve sekunde u istom raspolozenju , dobro , lose , super , grozno , ..... psihijatri i ostali sta misle da poznaju principe misljenja i uma bi to nazvali anksioznost nemir .ja sam manicno depresivan definitivno , na svu srecu u zadnje vrijeme sam vise manican nego depresivan , ali svi su manicno depresivni (da i ti isto )
znam da je to tako ali nije lako ,
jebiga zelim malo stabilnisti pod hitno , moram se odmorit od samog naPORNOG SEBE , nemogu ni ne zelim bjezat od svojih sranja ( to sam radio do nedavno ) ipak su moja sranja potrebna za rast.
neko mi je reko da je dobro dok ti u zivotu sve ide uzbrdo , da ulazes trud jer je to znak da se kreces napred , ako je pre lako znaci da stagniras ili ides nazad nize. slazem se u potpunosti ali jebemu mater pa i oni biciklisti na tur de francu koi se ubijaju od pedaliranja dodju na nizbrdicu tu i tamo i odmore se do sljedeceg uspona a ja nikako.uf uf....

dobro je bit dobro
a jos je bolje bit bolje.

( evo nose mi kavu i ja sam sretan , tako malo treba za srecu treba samo uzivat u trenutku i raditi. da raditi , rad je moje posljednje veliko otkrice , probajte obavezno. )
naso sam se na prekretnici opet: sta je moj put ,da ostanem tu di jesam daleko od manu i ikija i familije i frendova i nastavim zaradjivat brdo love ili da se vratim doma i budem uz moje srodne duse i da zaradjujem sicu .
jutros sam bio siguran da cu se vratit doma zauvjek , sad mi vec te dve opcije stoje u ravnotezi , ima tu bezbroj faktora ................
bice sta bude i to je jedino sigurno , zelim bit sretan i nista vise ali ni manje , ja to zasluzujem .
znam da cu zajedno sa svemirom doc do prvog rijesenja jer sam u kontaktu s njim i on mi salje signale koje sam naucio citat.( taj svemir sam ja osbno)sve mi je jasno u teoriji ali u praksi jos uvjek sam sebi pruzam otpor , zelim se popet na sljedecu stepenicu i ulazem " trud " , dobro je neizbjezno.


Post je objavljen 02.09.2006. u 14:47 sati.