Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abdc

Marketing

Pred školsku godinu

DC početkom nove fiskalne i šk. godine i povratkom sa ljetovanja, nastavlja analizirati osječku stvarnost i rad javnih službi.
DC
upozorava da početkom školske godine djeca ne mogu u vrtiće koji se još rade i preuređuju , pa ni u škole jer su ulice preopterećene i zatvorene zbog radova , a radnici ( tekstilni ) štrajkaju zbog šikaniranja ( koje nikako da bude prosuđeno na sudovima, jer stalno dolaze nekakve zastare za te prijave !?)
Gradonačelnik , kao jedna od najodgovornijih institucija , snosi veliku odgovornost za sve to.
Gospodin Đapić je nedavno prihvatio ( ili prigrabio !? ) i dvanaestu funkciju . Postao je predsjednik kluba HSP-a, a za to je morao smijeniti svog neposlušnog poslanika ! To je izgleda još jedna ( ovaj put ispunjena ) želja čovjeka sa puno želja , a bila mu je i želja da bude gradonačelnik . Kao gradonačelnik je kao na privremenom radu , jer često izbiva, ima negdje dalje nekog drugog pametnijeg posla , a problemi se gomilaju. Imamo dojam kako je Anto Đapić , eto , ispunio želju da postane gradonačelnik , ostvario je cilj , a ostalo mu više nije bitno.
Za kraj još spomenuti slučaj u kojem Anto Đapić ( zbog prezauzetosti ?) zaboravlja u svoju imovinsku karticu unijeti stan koji je kupio u Osijeku . Druga nabrojana imovina ima vrijednost preko 3 milijuna kuna ! Sve je to stekao iz osobnog dohotka , a ako računamo da je cijelo vrijeme u ovih petnaest godina on iznosio , kao sad 16 tisuća kuna, još uvijek nam nije jasno kako je to uspio 'uštedjeti ' ? Možda tako da nije plaćao struju , vodu druge režije i nije se ni hranio ?

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 02.09.2006. u 13:43 sati.