Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicworld3

Marketing

;o)

BOOOOOK!! Evo i mene.....da i ja napišem post smijeh!!!! Ja sam kiky...neki me znaju sa bloga o us5-u.....KLIKNI.....ja ću u ovom postu napisati nešto o jednom zgodnom pjevaču....sigurno ste čuli za njega to je NE-YO....
Evo njegov novi spot.......suuuuuper je thumbup
Sexy Love by Ne-Yo


....neke njegove sličice....zgodan dečko naughty

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...to je njegov novi album - In My Own Words..

Image Hosted by ImageShack.us

Ono što nam mlađahni NE-YO nudi na svom albumu In My Own Words je tolika količina srcedrapateljnog R&Bja spremnog da ga plasirate u nekoj intimnoj atmosferi jedan na jedan da si to sami uopće ne možete predočiti dok ga ne poslušate. Sad nemojte odmah naprečac zaključiti kako je ovaj album vrhunsko zlato i najfinije izbrušeni dragulj koje pošto-poto morate imati ako želite začiniti vaš ljubavni život.

Neću krenuti od samog početak nego od stvari koja mi ovaj tren svira, a to je Sexy Love koja je tako prokleto dobro lagana da vam prilikom slušanja osjećaji bujaju maksimalno, a rozi oblačići koji vam se počnu priviđati prilikom slušanja sasvim su normalna posljedica... e sad, ne znam kakve su nuspojave slušanja ove pjesme kod nježnijeg spola tako da vam te dojmove ne mogu prenijeti, ali vjerujte mi da ova stvar djeluje tamo gdje ste najranjiviji. Lagani beat, melodije harfe ili kojeg sličnog žičanog instrumenta izmiješane sa romantičnim stihovima stvaraju pravi romantični ugođaj.

Get Down Like That je stvar koja me totalno zbunila. Naime, matrica pjesme ista je onoj iz pjesme No One Will Do s najnovijeg albuma Mary J. Blige te mi je ostalo nepoznato ko je tu koga i zašto. Kako se ne bih previše zamarao najjednostavnije mi je bilo zaključiti da je NE-YO sebi naknadno priskrbio tu melodiju budući je kronološki gledano Braktrough izašao prije In My Own Two Words. Sve u svemu sasvim je pristojno uklopio svoj tekst na postojeću glazbu.

Veliki hit i prvi singl s ovog albuma stvar je So Sick u kojoj opet diskretan ugođaj stvara prebiranje po žičanom glazbalu za koje držim da je harfa te lagani ritam i predobra produkcija. Za samu stvar sam uvjeren da znate o čemu govori tako da je sasvim nepotrebno to posebno izdvajati, ali možda nije naodmet reći kako je LL Cool J na svom albumu Todd Smith napravio remix ove stvari i uvrstio ju kao bonus track.

When You're Mad vam ne daje ni malo predaha nakon 'Tako bolesne' stvari nego vam odmah daje još jaču dozu R&B-ja. Dominantni prateći vokali u ovoj stvari drže glavnu riječ i stvaraju željenu atmosferu. Ostatak albuma je u manje više sličnom raspoloženju tako da ću vam preporučiti posjedovanje ovog albuma pod obavezno ukoliko ste zaljubljenik u R&B te ako ste imalo ostali oduševljeni singlom So Sick.


Tracklisting:

1 Stay (3:52)
2 Let Me Get This Right (3:47)
3 So Sick (3:28)
4 When You're Mad (3:42)
5 It Just Ain't Right (3:47)
6 Mirror (3:48)
7 Sign Me Up (3:27)
8 I Ain't Gotta Tell You (3:17)
9 Get Down Like That (4:05)
10 Sexy Love (3:40)
11 Let Go (3:48)
12 Time (3:49)
13 (Untitled Track) (4:57)

Sada vas sve pozdravljam wave!!!!!!
BIG KI$$$$$$!!!!!

by: kiky

Post je objavljen 02.09.2006. u 13:06 sati.