Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/efjusikej

Marketing

Moj tzv. dvostruki život

Ovaj post posvećujem ljudima bez kojih jednostavno nebi mogla disat,živjet ili kaj ja znam kaj!
LUDARE:
Marta: cura koja je 1god mlađa od nas i koju znamo nepunih godinu dana,a već ne mogu zamisliti život bez nje. Nije normalna (hello!) i puno je zrelija od nekih mojih vršnjaka. Obožava zelenu boju,Green day,The Doorse,Jima Morrisona,glupiranje,a s druge je strane totalno na zemlji. Ne forsira se (ne puši,ne pije....),uvjek je tu što god mi trebali....Majta vojim te!wave
Barbara: THE Ludara (od nje je sve počelo,pa si vi mislite!). Savršeno oponaša Montija (koji ti je plan za danas...)itd...odlično glumi (ide na drmasku),super je učenica,plavuša je....ma sve u jednom! Barbsi moja.....
Lenchy:aka Lara: naša hippy Ludara koja je totalno luda kad je u elementu! Lenchi. Obožava Orlanda,Johhnyja i najdraži joj je film Pirati s Kariba.Od glazbe sluša Bob Dylana,Azru......Lenchi you rock!
Leticija:najiskrenija,najspontanija,uvijek je tu za druge. Obožava Pink floyde! Obožava ples! Obožava OTH(one tree hill)! Letica-oBoŽaVaMo Te!
Luka:on je isto više praktički Ludara! Luka,već smo ti jučer pokazali koliko te volimo! Obožava psihodelični rock (pink floyde,doorse,zappu,claptona....), svoju dinu (već i našu!), stripove, zvuk, svoje Ludare (al sam skromna!),cigarete...


KONRADOVCI:sekta koja je postojeća od ove godine i počašćena sam što sam njezin član!
Pavle-najperverznije biće koje sam imala priliku upoznat! To je fakat ZASTRAŠUJUĆE! Sad ide na akademiju,i falit će mi Heidi! Obožava Irsku,zelenu boju,mjuzikle i feminizam!
Adrian-skoro je perverzan ko i Pavle! Obožava glumu i maher je u tome. Glumi Konrada aka dijete iz limenke. Obožava prcat Ninu H u mozak radi nepostojećih prsa....car!
Nina H.-joooj! Ninica moja najnajnajnaj.....ide u PKG (ona je cnob!)...volim je jaaaaaaako i svedok sam postojećnosti (upravo izmislila tu riječ) njenih sisa.
Elizabeta-nas dve smo si suuuuper jer smo isto godište pa se najbolje kužimo! Mala moja najnajnajnajnajnajdraža!
Margareta-ljubek moja! (Elizabetina starija sestra!). naj vedrija,naj pozitivnija osoba koju sam ikad upoznala. Rame za plakanje,uvijek je tu! Uzorna....ma isto ko i njena seka.
Nina M.-naša mala Nina! Voooooolimo te Martić
Lina-super je,simpa,vedra,ma genijalna.
Mara-isto ko i Lina-sve naj!
Nikki-naša glumica iz PKGa koja nekad pređe granicu,a nekad je apsolutno super!

TO,TO! PUSE SVIMA! PREKSUTRA IZNOSIM IZVJEŠTAJ S PAVLOVE OPROŠTAJKE!


Post je objavljen 01.09.2006. u 22:16 sati.