Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lleeiiaa

Marketing

dosaadno jee...

Proslo je 273 dana od zadnjeg posta. ili se meni samo tako cini. ima prilicno mnogo razloga zasto mi vrijeme tako sporo ide. neznam koji vise utjece. mozda cinjenica da u selu gdje zivim, osim mene zivi jos hrpa baba i dedeka, puno njih. ukupno nas je 700. mozda zato sto se jedino mjesto gdje se moze izaci na kavu subotom zatvara u 23h. mozda zato sto nemam vozacku i auto da idem izaci na koje pametnije mjesto. mozda zato sto je najveci drustveni dogadjaj u selu trening nogometasa u 18:30 svaki drugi dan. a vjerojatno ne odmaze ni cinjenica da nitko od mladjih ludi koje ja znam u selu nije imao cd s windowsima da ih instaliram nakon sto sam kupila laptop. da ne pricam o tome da nitko od njih ne zna razliku mp3 i audio formata, i cude se kako uspijem tako puno pjesama staviti na cd. vrhunac provoda im je casa u zraku i skakanje na narodnjecima, a sprdaju mene kad spomenem da idem na plesnjake. sta toga jos ima? jel plesete onako-i onda odglume neki srednjovjekovni ples s dvora. fali mi zagreb!!!! :( i salsa! i reggaeton. i ljudi koji znaju cemu sluzi nero... i rucak za 4.60. s desertom.

mislim da sam dosta prigovarala, obecajem da necu vise... osim ako se ne sjetim jos cega :) moram priznati da nije bas sve tako lose. otprilike nekih 97%, ali ne sve. recimo novi laptop... i hrpa filmova i crtica za gledanje... i koji izlazak s danijem koji je ubrzo zavsio daleko od ociju javnosti :) i poruka od plavoga!! :) ne mogu vjerovati da mi se javio, jedva cekam da odemo na tu dogovorenu kavu, mozda se i prestane ljutiti na mene! inace plavi je moja tiha ljubav, i decko s najboljim smislom za humor u europi. dobro da bas sad ne pretjerujem, u nasoj polovici europe. :) tu je i seka, malo bice koje volim najvise na cijelom svijetu. koje mi je jutros reklo da bi trebala ici trcati oko igralista s nogometasima da skinem malo sala. :) a ima 10 godina...

stvarno nemam pojma o cemu da pisem. u ovoj rupi, kilometrima i kilometrima od civilizacije covjek nema bas puno inspiracije. mozda za spavanje, ali ne za pisanje bloga. pa eto, cujemo se... :)

Post je objavljen 01.09.2006. u 22:28 sati.