Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnljetujekodnas

Marketing

Johnova žena - kapitalistička kučka

Jedna stvar koja mi nikak nije jasna o Johnu je ta njegova zajebana ženturača. Pa jebote di je nju našo?! Kolko sam ja skužila žena mora da je jedno 15-20 godina mlađa od njega (Ameri!!!) al je gadna da gadnija ne može biti. Visoka je negdi oko 150 (ja bi tak rekla od oka, al ruku na srce možebit da je malo viša) a žgoljava u pičku materinu ko da je iz gladi utekla, pa ak se ta nije predozirala čang šlangom onda ne znam ko je. E sad, to kak se ta žena obukla i na šta ta liči u faci je opet stvar za sebe. Ima ovak ravnu svjetlosmeđu kosu do uha s plavim i crnim pramenovima i neke čudne zaostatke iz davnih godina- ne znam kaj bi to moglo biti, možda je imala šiške, a vrag bi je znal. Faca- bože me sačuvaj. Dobro kaj živim na prvom katu jer da nju sanjam i padnem s balkona bila bi mrtva na mjestu, jebi ga, usrala bi se od straha (jadan John!!!). Nisam točno skužila koju boju očiju ima jerbo je bio mrak, sad mi je žao šta nisam malo bolje pogledala al jebi ga, bilo pa prošlo. Lice joj je tak špičasto, ko da se sužava prema bradi. Usnica skoro pa uopće nema jer nekaj stalno cmolji pa se još manje vide a i ovak su tanke ko u zmijurine. S te strane me nešto zabrinjava u svezi s Johnom. Pošto i vi obični smrtnici znate da trubači prislanjaju onu malu čašicu na usta (mouthpiece) i onda usnice moraju vibrirati kako bi proizvele zvuk, često im se dogodi da im pukne membrana il nešto slično, al u svakom slučaju jednako gadno. Kolko ja znam iz svih ovih trubačkih vodiča (a otkad znam za Johna pročitala sam ih puno iako ja sama ne sviram trubu i u početku nisam imala pojma kaj čitam jer nisam znala sve te termine na engleskom) svi naglašavaju da je jako važno da naučite svog partnera (u ovom slučaju gore spomenutu žgoljavu ženturaču, kapitalističku kučku pod radnim nazivom Johnova žena) da vas ljubi lagano tak da vam ne bi oštetili usnice ako prejako pritisnu. Ak mislite da sam ja to izmislila, evo pa se sami uvjerite:

16. This is a no-brainer, but I have to say it anyway: Avoid heavy pressure kissing. Teach your wife, husband, boyfriend, girlfriend to respect your chops. And don't kiss ANYone on the lips who has any type of sore there. It isn't worth the risk of catching a cold sore(if you're susceptible).
Jeanne G Pocius
The Chop Doc

Kak ta kučka ima zahodsku školjku umjesto usnica mogla bi još Johna poslat u invalidsku penziju ak mu pukne membrana ili mišić. Jadan John. Jedina dobra stvar je da sad znamo da John voli mlađe,a zašto onda mene nije uzeo? Ja bi fino dobila zelenu kartu, a kad on za kojih 5 godina otegne papke ostalo bi mi to kaj ima u Los Angelesu + apartman na Hvaru + možda nekakav grund u Texasu da mogu uzgajat stoku. Al još vam moram ispričat kaj je sve ta prostača njemu radila. Tu večer kad sam ih ja vidla NIJE PRESTAJALA PLAZITI PO JOHNU. Prvo ga je MASIRALA (pred svima) onda ga je UHVATILA ZA DUPE (pred svima), a na kraju mu je SLALA PUSICE (tad su već neki pozaspali, ipak se slušao jazz). Mislim, ajde da on ima 19-20, al on je ipak već čovjek u godinama, pa nemre se tak ponašat! Štoviše kaj je on tam došo kao profisor i predavao klincima od 10-18 godina, daklem klincima u pravom smislu riječi i napaljenim tinejdžerima. Pa sad vi meni recite, kakav on njima primjer daje takvim ponašanjem?! Da se mogu drpat sa svakom negdi iza grma? Jao, Johne. To od tebe nismo očekivali. Al u njegovu obranu moram reći da je ipak samo ona navaljivala na njega. Ne znam ni kak on ide u krevet s njom, jer on je ipak čovjek u godinama a kak ona nema ni cice ni guzice nemre mu se dići čak i kad bi mogo. Ona kak izgleda može mu samo odmoć umjesto pomoć. Pouzdano znam da trenutno nema pare za viagru jer je sve potrošio na ljetovanju kod nas. A kak je ona žgoljava još bi se slomila pod njim, a onda bi ga tužila za zlostavljanje miliciji pa bi ga još uhapsili. E, Johne. NISI PIJAN DA SE ŽENIŠ TREBO, TEK SAD VIDIŠ KAKO SI NAJEBO!



John i njegovi učenici, poznatiji kao Reverend John Thomas And His Almost Sober Monks


Post je objavljen 01.09.2006. u 22:04 sati.