Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stevorocks

Marketing

Novi post...

Uskoro započinje nova školska godina...Mučenje,inkvizicija,drilanje...Kako hoćete.Uglavnom,ovaj dio posta posvećujem onima koji zbog spleta nesretnih okolnosti neće sjesti s nama za pošarane klupe no Glupo mi je upirati prstom i govoriti stvari tipa "sami ste si krivi" jer jebiga...ljudi smo,griješimo.Nitko nije savršen...No uglavnom...Idemo redom kako smo sjedili :)

IRMA:U prvome razredu smo si bili super,u drugome ne vaš toliko...Ah jebiga,nešto joj je udarilo u glavu,nije se složila sa školskim pravilima (a tko bi?!) i tjerala je svoju viziju i svoju priču od početka do kraja.

NINA:Ljepotica,šminkerica,Replay girl,ona-iz-pussycat dolls...Kako hoćete.U drugome razredu smo se totalno našli,stalno smo sjedili zajedno,zajebavali se,pisali sve i svašta,pričali sve i svašta,tražili razne ulice po Zgb-u smijeh...Uglavnom,nikada nam nije bilo dosadno zajedno.

PETRA :i s njom sam se super snašao u 2. raz,i u biti najviše će mi faliti 5ra i Nina.Svaki sat smo imali neku drugu temu (najdraži predmet je dakako matematika) smijeh a zajebancije na temu 5ra & Meter,zec (vuf!),Petra Esmeralda Marisol,don Juan de Meter i ostale će nam još dugo stati u pamćenju.

ZVONA:Nikad si nismo bili pretjerano super,ali najviše ćemo ga pamtiti po otkačenom smislu za humor i britkim,sarkastičnim komentarima.

ROBI:Sjedili smo zajedno pod zemljopisom,uvijek smo umirali od smijeha pa je gđa. Nebesnica kreštala "Novosel! Šandor" (inače proziva "pričalice" i "srednji red,treća klupa" naughty)

IVONA:Što reći o njoj...Po mom mišljenju je od početka fulala školu,ali ovak je bila ok.


Medijska kritika by Stevo

Mtv Video Music Awards:Voditelj Jack Black mi nije duhovit ni u filmovima,a posao voditelja je učinio s puno nepotrebnog afektiranja i infantilnosti pokušavajući na silu biti smiješan.Bivša zatvorska ptičica Lil' Kim je uz pretenciozan govor najavila svoj povratak,a dokaz da su nagrade ove godine podbacile je činjenica da je nagradu osvojio James Blunt. Tko bi normalan njemu dao nagradu za nevjerovatno patetične tekstove,besmislene spotove i beskrajno iritantno skvičanje (pardon,pjevanje)?Jedina dobra stvar je pojavljivanje obećavajućeg benda Panic! At the disco i nastup My Chemical Romance na vrhu nebodera.

Bitka za Islam (HTV1)Odlično napravljen dokumentarac,nije dosadan i ne gnjavi nepotrebnim podacima već iz razgovora s prosječnim ljudima i "revolucionarima" daje dobru sliku o stanju u islamskim zajednicama nakon 11. rujna 2001.

Paris Hilton:Stars are blind Nakon parfema,kućnih videa,torbica,odjeće,satova,registracije vlastitih izjava (stavila je patent na rečenicu "That's hot!") sirota mala bogatašica je postala i pjevačica.Njezin slatkasti ljetni hit "Stars are blind" zvuči kao da ga ne pjeva ona,nego da je unajmila nekoga da otpjeva umjesto nje (zar bi nas to iznenadilo?)Evo što su fantastične sestre Starr rekle o njoj u svojoj podcast-emisiji:"She is famous for being famous,and nobody knows what for is she famous,but everybody is buying her perfumes and clothes,and her videos,so she gets even more famous"

Bevis and Butthead (VH1)Glupi,bizarni,neukusni,besmisleni,dosadni,odvratni...Kako hoćete,ali Beavis i Butthead su najbolji primjer MTV-evog crtanog filma ikad.Najbolje fore svih epizoda su kada komentiraju spotove:"This sucks!","This guy has stupid hair","Check out that chick's boobs","This is cool","That guy is ugly","This is crap".

My Super Sweet Sixteen (MTV) Iako sam već pisao o ovoj emisiji,nedavna epizoda me natjerala da pišem ponovno.Ovaj puta je protagonist Darnell koji želi u velikom stilu proslaviti svoj rođendan pa odlučuje da želi imati Rihannu kao gošću.Rihanna pristaje,ali da bi bio siguran da će doći,Darnell joj poklanja sat vrijedan nekoliko tisuća dolara,i govori da je siguran da će ga Rihanna više respektirati,s obzirom da on ima toliko puno para na bankovnom računu.Predaja pozivnica je napravljena u tematici kraljevstva,koju je Darnell odabrao za temu svoje proslave.Naime,oni neizmjerno sretni uzvanici su došli po svoje pozivnice u dvorište,gdje su se valjali po snijegu od sreće dok ih je Darnell promatrao sa pravog kraljevskog trona.(naravno sa krunom i žezlom).Proslava je izvedena u kraljevskom stilu,na nju je potrošeno oko 300.000 $,a Darnell je dobio Mercedesa S-klase.Nastupao je neki no-name rapper,a najbolji dio cijele emisije su slavne izjave:"Everyone at the party must see how rich i am","My dad is going to spend 300,000 $ for my party but that's okay,cause i'm totally worth it." Jedan istomišljenik je u iTunesima napisao ovo (nače,možete kupovati epizode po cijeni od 1,99 $ na iTunesima):"This is the show to watch.Well,unless you're one of them and you finally understand that the joke is on you"



Post je objavljen 01.09.2006. u 20:51 sati.