Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arsenalgirl

Marketing

Gallas u Arsenal, Cole u Chelsea

da da...ev i mene i novog postića-..pa mora se malo...i pisati..pošto nam nastava tek počinje 11.09 možda i kasnije,mogla bi se mal potruditi i oko bloga..ehhe..ma kod mene dani ludo prolaze...i tak fora su mi ovi praznici..eheh...ma idem ja...ajd kissach...al prije toga tekstić gdje je ko odskito..

Engleski reprezentativac Ashley Cole potpisao je za Chelsea, a Arsenal je za njega dobio francuskog reprezentativca Williama Gallasa i pet milijuna funti.


Velika ljetna trakavica zvana Ashley (Ca$hley) Cole konačno je završila. Nezadovoljni Ashley je napustio Arsenal i prešao u redove gradskog rivala Chelsea. Lijevi bek Engleske reprezentacije je bio meta kritika suigrača zbog prošloljetnih ilegalnih pregovora sa Chelseajem.

Arsenal je za Colea dobio Williama Gallasa i 5 milijuna funti. Gallas je svestran branič koji može igrati i na poziciji centralnog braniča i na poziciji beka. Gallas je ovog ljeta na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj sa Francuskom došao do finala i tamo izgubio od Italije. Za reprezentaciju je skupio 47 nastupa i postigao jedan gol.



Post je objavljen 01.09.2006. u 21:01 sati.