Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogofbrokendreams

Marketing

Summer has come and past...

...Iako ne baš uistinu!!! No vjerujem da je za sve one koji se u ponedjeljak vraćaju u tako nam omražene školske klupe (nono), ljeto zaista gotovo. Hmmm...I to pogotovo kada trebaš sjesti u neke druge klupe,klupe koje nisi godinama zagrijavao svojom guzicom...Neke klupe koje (još) ne poznaš...A ni ne želiš ih (još) upoznati!!!!

...No moraš...

Ne znam. Ja sam mislila da ću bit prestravljena zbog toga što ću sad u srednju. Ali nisam (bar ne u onoj mjeri u kojoj sam mislila da ću bit). Sve kreće iz početka. Novi razredyes, novi profesorino,novi predmetino:nonono....Mrzim te početke...Početak je uvijek najteži, bez obzira o čemu se radilo. No i najveće putovanje mora započeti jednim malim korakom (to sam negdje pročitala,nisam sigurna gdje).

U ponedjeljak ću napravit svoj prvi mali korak prema paklu...

Jedino što me tješi je spoznaja da ću imati dobar razred...Nedavno su stavili u školu popise učenika razvrstanih u razrede i bila sam doista presretna kad sam vidjela tko će bit članovi budućeg 1.a razreda naše Gimnazije. Svi ljudi iz moje bivše škole koje poznajem i s kojima sam se družila tijekom ovog ljeta (plus još četiri osobe koje ne poznajem i ne znam odakle su).... Moram priznati da to uvelike olakšava stvar...
I čini pakao...PODNOŠLJIVIJIM!!!!



Post je objavljen 01.09.2006. u 19:54 sati.