Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

ej drugovi jel vam zao rastanak se primakao

Umisto da me vata uzbudenje dolaska, mene vata nervoza ocu li sta zaboravit, a ocu garant. Ma lako za ono sta cu ponit, nego samo da ne zaboravim zatvorit vodu u stanu!!Toga me najvise strah...
Spisak sa svim bitnim stvarima je napravljen; putovnice, jedna, druga, karta na kantunalu, slape, kupaci, sugaman..ne triba, imam ga doma...majice, dugi rukav, kratki rukav, kisobran,vozacka, nasa, njihova, mala torba, pidzama, ocale, jedne, druge, crne cipele ne zaboravi, sudoper..ups zanila se..

Danas radim do podne, trcim doma, u pet sam na avionu, a u podne vec na Resniku. Doma sam vec javila da dolazim na rucak i narucila sta ce mi se kuvat. Draga mama, bodulka rodenjem, uvik pada u afan kad kazen da ocu srdele na gradele, ali zato se na moju zelju za blitvom vise niko ne cudi. Eh neko ide na godisnji da se odmori, neko da se iskupa,neko da vidi malo svita,a ja da jedam blitvu i srdele.

Dragi moji ja idem i nadam se da se citamo u istom broju za dvi sedmice, a ovoliki uvod je bija potreban samo da bi se napisale cetri carobne rijeci!!

ZATVORENO ZBOG GODISNJEG ODMORA!!


Post je objavljen 01.09.2006. u 16:16 sati.