Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Ljetovanje

Došao sam danas sa Lošinja, točnije Malog Lošinja!! Bilo je jebeno do jaja, pilo se zajebavalo se, plesalo se do jutra!! I sve tako super osim jedne stvari nema mi Bljitvice pokraj mene, A oni koji imaju duže cure znaju kako je to kad ne vidiš curu tjedan i pol!!
I tako došla je i Kiara tamo, bilo je zajebancije ozbiljnih priča, upoznavanja novih ljudi!! I tako sam napokon upoznao i njenu dobru, ako ne i najbolju frendicu, nije bitno kako se zove, ako čita prepoznat će se!! Cura je super iako neki lošinjani imaju vrlo nisko mišljenje o njo, da li zato što im je nepristupačna ili zato što ih je na ružan način odjebala ili su si nešto umislili bez veze, ne bih znao, al cura je super!! I tako malo po malo smo se upoznali i sad oni koji me znaju misle da znaju ostatak priče, ipak ja sam veliki šarmer, ali ljudi nije bilo tako!! Tu sam i sam sebe iznenadio, neznam da li je cura htijela bit sa mnom, a i da znam ne bi vama rekao, jer inače ne bi ni trenutka razmišljao al ovaj put je bilo drukčije!! Time sam sam sebi dokazao da stvarno volim Bljitvicu najviše na svijetu, jer ruku na srce, nikad ne bi saznala da sam ju prevario, al ne bi ju više mogao pogledat u oči i na kraju bi joj priznao i to bi najvjerojatnije jako loše ispalo!!
A sad da se vratim natrag na provode u Lošinju, najprije bi bilo malo zagrijavanja kod nekog diskonta sa vinom i konjakom, a onda na trg i redom po većim kafićima, ples i zabava i naravno daljnje opijanje!! Starci nisu niti jednom ništa rekli, niti kad sam došao doma oko 4 i pol!! To me baš iznenadilo!! Uglavnom bilo je strava i stvarno mi nije žao što sam otišao tamo, prvo zato što je bilo izlazaka koliko nisam još izašao sve skupa u ovoj godini, drugo, dokazao sam da sam karakter i dobrica vjerni i, i, i, šta ja znam što još al najvjerojatnije ima nešto!!
P.S. ako NEKOM ne paše ovaj post neka mi javi pa ću da ga prepravim!!!!

Post je objavljen 01.09.2006. u 13:17 sati.