Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ovomijedrugiblog

Marketing

Lažiranje orgazma!!

70% žena priznaje da je odglumilo orgazam bar jednom u svom životu.
Zašto lagati? Da li izigravaju povjerenja partnera u svojoj vezi? Zašto se uopće zamarati sa lažiranjem orgazma?
Većina muškaraca i žena pretpostavlja da je ženama seks ugodan samo ako postignu orgazam. Ovo je jedan od glavnih uzroka lažiranja orgazma.
Česta je zabluda kod muškaraca da ukoliko njihova partnerica ne doživi orgazam da seks nije bio dobar, tj. da oni sami nisu dobri.
Iz tog razloga žene često odglume velike, glasne orgazme pokušavajući olakšati situaciju svojim parnerima. Zapravo, većina žena glumi orgazam zato što:
-ne žele da se njihovi partneri osjećaju «neadekvatnim»
-žele usrećiti svog partnera
-žele ohrabriti orgazam svog partnera

Iako većina žena odglumi orgazam da bi zadovoljila svog partnera, ova mala laž može biti štetnija za njihovu vezu nego što misle.
Prvo i najbitnije – lažiranje orgazma može lako rezultirati pogoršanjem partnerove slike o samom sebi. Isto tako može nanjeti štetu povjerenju između partnera.
Dakle, što učiniti kada posumnjate da Vaša partnerica glumi orgazme? Jednostavno. Pitajte ju! (Komunikacija, komunijacija, komunikacija!)
Naravno, treba odabrati pravi trenutak za postavljanje pitanja. Usred njenog «orgazma» zasigurno nije najefektivnija metoda.
U trenutnku kada ste oboje opušteni i sretni sa svojom vezom, postavite pitanje poput: «Da li si ikad osječala potrebu odglumiti orgazam za vrijeme seksa?»
Ukoliko je odgovor ne, iskoristite ovu priliku za otvorenu komunikaciju o Vašem seksualnom životu. Iskoristite situaciju kao polaznu točku za diskutiranje o onome što Vaša partnerica voli (ili ne voli) u krevetu, što točno želi da radite i sl.
Ako odgovori da, otkriti će te da će diskusija o toj temi pozitivno utjecati na Vašu vezu. Ako Vam se partnerica povjeri o izostalim orgazmima, tada će diskusija dodatno poboljšati tri vrlo bitne stvari u Vašoj vezi – komunikaciju, iskrenost i povjerenje. Diskutiranje o spomenutoj temi Vam može znatno poboljšati seksualni život.
Kao par, trebate se fokusirati na promjene koje će dovesti do postizanja orgazma. Ignoriranje problema ili lažiranje orgazma neće riješiti ništa.
Vjerujte meni ja kao žena to znam!Uvjerila sam se na svojoj koži!glumila sam orgazam jer nisam željela razočarati dečka a tako smo i na kraju prekinili jer mi je to sve s vremenom dosadilo,umjesto da sam mu rekla pa bi nešto možda zajedno i postigli!pozzzzbang



Post je objavljen 01.09.2006. u 12:48 sati.