Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jolly

Marketing

Gladni muškarac = najgori muškarac

Lube je na dijeti ( jel se dijeta piše s i ili bez i, nemam gen za razlikovanje). A Lube je na dijeti jer se udebljao ko prase. Nekad je imao lijep torzo naughtyi furao uske majice, a danas od lijepg torza ispod majice izvire samo „košarkaška lopta“. Ove zime je bio jako osjetljiv na svoju „košarkašku loptu“, nije mi dao da ju diram, a i na humor oko te svoje „lopte“ je bio osjetljiv.
Od sredine ljeta je na dijeti.
Koje sam muke imala dok mu nisam objasnila što „smije“, a što „ ne smije“ jesti. Po njegovoj teoriji :
Coca-cola ne deblja – jer je tekuća!
Sendvič bez dvije šnite kruha – nije sendvič!
Krumpir (i meso) bez kruha – ubija okus!
U krevet bez večere – do jutra prije umrijet nego zaspati!
Alkohol (čitaj pivo) deblja – ženska fora!...

Mi žene to znamo, što deblja, što ne. Mi smo skoro rođene s tim znanjem, jer smo većinu života „na dijeti“. Zato bi je baš gušt gledati ga kako pati. A ustvari, drago mi je što drži do sebe. Ne želim spavati s debelim prdonjom koji si pi*pek vidi jedino u ogledalu.
Nastojim mu pomoći, savjetima i kuhanjem. On onda kaže da ga teroriziram. Kad ne pomažem, onda ga sabotiram. Naporan je. I živčan. Od gladi! roflSamo reži na mene.
Počeo se i bavit sportom. Trči. Ruta od 4km.
Prvo je javkao, bolovao, patio se, ali ustrajao. Stalno je kuk'o kako ne može 2km u komadu. Onda sam ja neki dan kupila zepter suđe. To popodne kada sam mu donijela račun, od muke je otrčao sve u komadu. Eto, kako ja njemu dam dobar poticaj.
Rezultate vidim na njemu, smršavio je, trbuh splašnjava i smijem ga malo dragati po trbuhu, ali samo malo. I baš me zanima koliko je smršavio, ali magare tvrdoglavo neće stati na vagu, neće, pa neće.headbang, a mene baš zanima. Sigurno se važe kad je sam, neće pred mnom. Cilj mu je 78 kg, odnosno, od prve rupe na remenu.


Post je objavljen 01.09.2006. u 12:16 sati.