Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

I`m back and I go again :-)))

Danas nisam radila.Pijuckala sam čaj u prirodi,na njivici,čitala knjigu i lagano se sunčala...Malo sam se odmorila.Jučer mi je bio zadnji radni dan.
Kako iz svega nastojim izvući nešto pozitivno,tako sam učinila i iz tog rada.Duga bi priča bilo objašnjavanje svega u detalje,ali eto reći ću što je pozitivno.
Jest,posao je bio naporan.
Jest,Lorena i baba(mater od gazde) i Đoko(sam gazda) i sva njegova obitelj bili su veoma naporni i bezobrazni i veoma su me živcirali,a ničiji rad nisu cijenili.
Jest,nisam mogla baš izlaziti jer sam radila svaki dan i rano se dizala.

Ali da,dobila sam plaću.
Da,radeći sam smršavila.
Da,sve sam sigurnija da želim u Eng.,imam više volje za borbom i uspjehom.

Raditi za nekog seljaka(dakle za gazdu,šef je ispao ok na kraju,zaista ok) i s nekim seljacima ne bih mogla podnijeti za cijeli život.Do ispunjenja nekog cilja da,ali cijeli život ne.

Stoga hvala Loreni koju nisam podnosila.Hvala joj što je tako prefrigana i pokvarena,licemjerna i lijena.Hvala joj jer me podsjetila s kakvim ljudima ne želim raditi(a svugdje ih ima).
Hvala gazdi koji me podsjetio za kakve ljude ne želim raditi,hvala njegovoj majci što me podsjetila kakve ljude treba izbjegavati i kakvima ne vjerovati.
Hvala svima njima što su učvrstili moju želju da odem u Engl. i da uspijem jer to je jedini način da budem sama svoj šef,da sama biram radnu okolinu i kolege i da izbjegnem ljude poput njih.

No naposlijetku,hvala i Andreji što me podsjetila da usprkos većini,ima još dobrih kolega.Velika joj hvala za svu pomoć i podršku.
Hvala šefu Valteru što me podsjetio da među svim tim neobrazovanim i nepoštenim lovašima,ima još uvijek onih koji svoj položaj i zaslužuju i koji svoj posao odrađuju pošteno braneći svoje zaposlenike.
Hvala im što su ok!

Da,želim se školovati.
Da,želim uspjeti.
Da,vjerujem da to ne mogu,a i ne želim ovdje(mnogo je razloga,ne želim oko toga raspravljati)
Da,zahvalna sam onim negativcima jer su mi tešku odluku o odlasku olakšali.

Eto,sve ima svoje pozitivne strane :-))

Ja vam dragi moji sada,kako piše u naslovu,odlazim.
Sutra putujem za Portugal.Maturalac je i nadam se da ću se zabaviti,opustiti i vidjeti štošta zanimljivoga.
Odmah nakon povratka bacam se na traženje pouzdanih au-pair agencija,pa ako netko zna koju pouzdanu,bila bih zahvalna na podacima.

Još je godina predamnom,a tako će brzo proći.Radujem se budućnosti(no radujem se i sadašnjosti :-))

Post je objavljen 31.08.2006. u 21:21 sati.