Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonataarcticafunpage

Marketing

... Itīs not how long you live , but what your morals say ... (Donīt Say A Word)

Da i ja nesto napisem jer nisam vec dulje. Tesko je voditi blog o nekoj grupi jer nema bas puno novosti i sl. Mozda jedna manja novost je da im je izasao još jedan album nakon prethodnog ~For The Sake Of Revenge~. Ovaj se zove ~The End Of This Chapter~. Ukratko o tim albumima.
For The Sake Of Revenge ja zapravo ne smatram nekim novim albumom zato jer su na njemu pjesme s prethodnih albuma jedino sto su mix FullMoon/White Pearl, Black Oceans... zajedno stavljene i jedna koja se naziva Vodkaa (Hava Nagila).
The End Of This Chapter je zapravo kompilacija singlova isto kao i gore navedeni album, tako da je zapravo i For The Sake Of Revenge kompilacija. Na ovome je samo dodana pjesma Draw Me u instrumental verziji.
I ono sto sam zapravo htijela reci, stvar je u tome da ako imate sve prethodne albume i nemorate kupovati ova dva i neke njihove singlice jer sami si mozete napraviti ih jer su sve to pjesme s tih prethodnih. Dakle, pare vam ostanu u dzepu. Inače, Sonata je stalno, tj. kroz cijelu godinu na nakim turnejama i koncertima tako da ako ste negdje izvan nasih drzavnih granica, imate priliku ih vidjeti. Trenutno kruze po rodnoj Finskoj i USA. Ko zna, mozda dodu i jednom u Hrvatsku. Ako nista drugo, mogli bi do Slovenije bar skociti pa ljudi, idemo svi zajedno !!!

BTW: Sad ja izgledam slično Janiju s crveno crnom kosom. Al sam Janimanka. Ne, MRS. LIIMATAINEN. hihihihi ...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us - autogrami clanova sonate -

Free Image Hosting at www.ImageShack.us - a evo i mog dragog uspavanog janija još u njihovim počecima. sad se udebljao malo, al svejedno je veri kjut. -

Free Image Hosting at www.ImageShack.us - tony i tommy .... hehe ... T īnī T ... -

Post je objavljen 31.08.2006. u 15:43 sati.