Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rollthedajs

Marketing

AJRIŠ REBLZ i lekcija pikanja Kuglofa

U staroj Krčmi nasred bankine Bjelovacke, gdje je pivo svetinja, a irci se osjećaju kao kod kuće, dan su provodili Džek i Maestro uvježbavajući drevne vještine Kuglof-Kaćuše. Dan je bio blesavo dosadan i nije bilo baš nešt puno za reć. Dež je pizdio kak mu piva ne paše i da mrzi pun kurac ljudi, ključujući štakca koji je zasmrdio ve ce i sad je došla ekipa iz NASA-e pokupit glomazni otpad. Maestro je pzidio generalno jer mu je sve već dopizdilo i pizdio je ko raspižena pizda.

No usred već postojećeg pižđenja pojavila se crna spodoba i počela im pit manu brzinom jednog boda po sekundi. Kad su se vraćali doma osjetili su nelagodnost i totalnu raspižđenost i nedostatak kuhanih gupleka u ribizu. Maestro, pizda kakav je, počeo je razmišljati o svom problemu u EMO pozi. Nakon polusatne iscrpljujuće i kotrljajuće meditacije došao je do rješenja!

Napravio je prvi cross skill u životu kak bi dobio dodatne perkove!

Zauzimajući pozu grgljavog paladina odlučio je očistiti svijet od prljavih tepiha i uvrnutih heterojeba, kao i krvosisnih slonova iz Belgije. No glavni razlog je bio riješiti se mana dejna crne spodobe the širenja mana relenišment aure za 1 manu konstant benefišl efekt. Zbog malog mana kosta uspio je probiti se do stola bez ikakvih loših status efekata i širio svoju auru of replenišment, koju je dobio od krosanja skilova sa klerik klasom, uz popust na kupnju sljedećeg opanka u narednih 12 sati tvrtke "nosimo.opanke@skul.klomp" Za to vrijeme Džek je ponio pajsericu i vatrene pajsere iz uzbekistana, te poesio okidaš na pling šot, ak ga ko krene tražit cigaru.

Toga dana u takusu je bilo vrlo mračna atmosfera, primarno zbog toga šta je crna spodoba dobila level i razvila blek houl mana drejn do maksimuma. Na ovo je trebalo djelovati brzinom klečećeg guštera. Dok je Džek pucao pajsere iz uzbekistana po Mračnim Spodobama Crne Rupe uvidio je da to nije dovoljno i tražio, sada kros-skillanog Maestra da nekaj napravi.

Pošto je maestro kupio ultimejt, ustao je sa blek-houl-drejnanog stola te zabacio se u geder enerđi pozu. Iz Krčme je izletila golema Kuglof-sferična kobajaga energije žuto-plave boje sa dodatkom renesansnih detalja i baroknim listićima. Ta kobajaga ekspiodirala je iz Krčme i obavila dobar komad Zemljinog Kuglofa od oraha. Kad su se svi probudili iz šoka, nastalo je opće veselje i multipl orgazam. Pivo u krčmi nikad nije bilo bolje, Rene je imao sve zube, svirale su se irske pjesme i svi su veselo razbijali krigle pive prijateljima o glavu. Plesao se irski riječni ples i pekle se ribe iz Bjelovacke u ulju od maslinovog ulja. Smijeha i piva bilo je na pretek, svi veseli, crvenih lica, uživali su tu noć kao nikad do sada. Krčma je postala kubajaga-kuglof emiter dobrog raspoloženja.

Nakon toga Maestro se probudio u svojoj sobi uz voljenu mu violinu i shvatio da je sve to bio samo san. Prepičkao je par radnika sa violinom i odlučio ipak kros skilati sa klerikom, možda dobro dođe...

Violina je pukla, a kopita nije bilo. Krave se tuže na poreze dok svinje veselo guguću po parku. Ipak je danas Četvrtak...

Post je objavljen 31.08.2006. u 15:42 sati.