Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raggaefish

Marketing

Summer of looove...

Kao vjerojatno najveći fan lijeta i svega što je povezano uz lijeto, nikako se ne mogu suočit s činjeniom da mu je došao kraj. Zato ovaj post posvećujem samo tom godišnjem dobu, tj. ovo je kao neki osvrt na sve događaje ovog lijeta. Sjetimo se samog početka,ustvari otprilike vremna kad je nastao ovaj blog. Počelo je loše, stvarno loše. Prekinula sam dugogodišnju vezu, ostala slomljenog srce, tužna, pomalo depresivna, sve mi se tad činilo nekako sivo i bezlično. Još uvijek osjećam bol u prsima kad se sjetim da sam tim izgubila i, dotad, jednog od najboljih frendova.
A poslije toga, kolko se god meni činilo sve izgubljeno, stvari su se ipak polako počele lagat na svoje mijesto. Oživjelo je jedno prijateljstvo, izgubljeno davno u prošlosti. Da, Petar se vratio, moj najbolji frend, bez ikakve sumnje (iako je bilo nekih sumnji, sa strane drugih, da smo nešto više). To prijateljstvo izvuklo me baš na vrijeme, iz tog nekog bezbojnog svijeta kojeg sam počela stvarati oko sebe. Petre, hvala ti na tome. Hvala što si mi dopustio da čujem tvoju stranu svega, što si mi vjerovao i nakon ovoliko vremena razdvojenosti, hvala ti što si bio uz mene baš onda kad mi je to stvarno bilo potrebno,... Puno je toga za što samti zhvalna, a vremena i mijesta je malo, tako da je najjednostavnije reći hvala ti za sve!
Pošto smo počeli nekako kronološki, onda je sljedeća stvar važna spomena bilo ljetovanje u Makarskoj. Ljetovanje kojeg ću pamtiti... Pamtiti zbog prekrasnog mora, fantastičnog provoda, neprospavanih noći, dobre muzike i naravno po jednoj od najvažnijih stvari u mom svemiru....ljubavi! Tih nekoliko dana bilo je dovoljno da osobu koju znam od početka svog školovanja, počnem gledat drugim očima. Provodeći doslovno cijele dane s njim, uspjela sam mu zaviriti u dušu, upoznat sve njegove vrline i mane, njegova razmišljanja, njegov pogled na svijet... i sve to me natjeralo da se zaljubim u njega, a na svu sreću i on u mene! Hrvoje je endem, prototip, unikat, i savršeno se uklapa u moj svijet i nadopunjuje sve moje nedotatke. Sad kad se sjetim početka, tešk je bilo i pomisliti da ću do kraja lijeta biti opet sretna, zaljubljena, a još je i teže bilo zmisliti da će to biti s Hrvojem, frndom iz razreda.
Sve u svemu, može se zakljućiti da sam ovo lijeto imla i uspona i padova, ali uglavnom je ljubav predvladavala svim tim događajima. Tako da neću pogriješiti ako samo kažem da je ovo bilo summer of love :D

A sad, ovalo malo tužna jer je ferju došao kraj, spremna sam na nove školske pobjede (čitaj:poraze), i ponosno krećem u 3. razred srednje škole. Pozdrav svima i sretno u novoj školskoj godini!

myspace layout

myspace layout

myspace layout

myspace layout

Myspace

Myspace

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Post je objavljen 31.08.2006. u 14:29 sati.