[povremeniQ]
Pregled vijesti za 31.8.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[povremeniQ]
Pregled vijesti za 31.8.

» Napolju je hladno, kišovito i vetrovito, a ja sutra imam ispit (drugi u poslednja 72 sata), te ćemo danas kratqo (i nadajmo se - slatqo): Top lista BD-ova za avgust. Relativne novajlije Futuropolis solidno guraju sa svojom eksperimentalnom izdavačkom politikom (brži ritam izlaženja, manje cene albuma, ne nužno HC - već vidim da bi i na ovim prostorima imali pristalica smijeh)

» A kad smo kod Futuropolisa, maznuli su, zajedno sa Soleilom, neke urednike Dupuisu.

»Nešto sam se sve nadao da će na UBC-iju biti ažurni i izbaciti recenziju povratničkog Sclavijevog Dylan Doga, kad umesto toga, oni imaju recenziju poslednjeg Napoleonea. Kome je do Sclavija, može da ovde da pročita reakcije fanova, koje su, gle čuda, ultra pozitvne.

»Te definitivni strip happening ovog meseca (a bio bi i idućeg, samo da nije Salona stripa u SKC-u) u Beogradu, Festival francuske književnosti i stripa u Francuskom kulturnom centru. Više detalja na UPPS-ovom forumu, najavljeni su i veoma poznati gosti, tako da nemate izgovora da ne posetite FKC ako ste u Beogradu - a vala i ako niste. Vidimo se tamo, ako položim ispit, možda vam i platim pivo. party

(djole)

Post je objavljen 31.08.2006. u 00:58 sati.