Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insideofmyheart

Marketing

OOOO.... HAPPY DAY........ :-p

heheheheheh.... kako sam happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Javio mi se gospodin s mora! Nemam razloga skrivati njegovo ime - zove se Branimir! Brane s najljepsim plavim okama na svijetu! Taman kad sam odustala od svega! Bas sam jucer Mariji rekla, kako se nismo culi tocno tj.dana, i da sam mu se vecinom ja uvijek prva javljala, i da je on sve to zaboravio... Danas mi dode poruka: "pa di si mi ti? mala..." Mama me sam cudno gledala kak sam se pocela smijati po stanu!
Uglavnom, ovu njegovu jednu poruku moram prepisati; "...(nesto sam rekla da ljencarim po doma)... da-kaj ti mislis da ja uzivam kao ti, a bas bi te volio vidit, sitim se tebe gotovo svaki dan, stvarno sam bija u pravu kad sam ti govorio da si najljepsa cura koja je bila ovo lito doli kod nas.." Skoro sam pala sa stolice kad sam ovo procitala. Jos smo izmijenili par por. jer je moro nesto radit, i reko mi da ce se javiti kasnije! Sad sam tak happy... i naravno - cure vec znaju da slijedece god. uopce ne moramo birati destinaciju kam cemo na more jer se vec zna! Eh... koliko mi je malo potrebno da bi bila happy... jedna njegova poruka. Zaboravila sam napisati da sam prije tj.dana kupila novi mobac, Samsung D-820. Mobitel nema kaj nema, mogu mu dodati jacu karticu za memoriju, napunila sam ga slikama sa mora, hrpom videa... ma heben je! Jedino sto mi se cini da mu se baterija brzo trosi! Bila sam u dilemi, da li da uzmem taj ili novi LG - chocolate, ali eto... Samsung je malo nabrijaniji sto se tice funkcija pa sam uzela njega! Rekla sam da vise necu kupovati mobitele po ljepoti nego po funkcijonalnosti!
Ovih dana nisam radila nista pametno... Spavam do 13h, onda sam do na vecer na netu, pa navecer na kafu ili sta vec...Mogla bi se zaposliti. Vjerojatno ce i past posao hostese za Jesenski velesajam. Vidjet cemo... U subotu su svi otisli u Piranhu, meni se stvarno ne da tamo toliko visiti, pa sam ja otisla s Petrom u setnju! Ne znam jel to bio pametan potez, jer je on opet dobio dojam da ce nesto biti medu nama, al sam mu jucer ponovo objasnila stvari... Setnja je trajala do 04h ujutro (starci su mi posizili). Bili smo na kavi u Tkalci, pa se setali po Gornjem gradu, pa isli jest i tak... Obozavam se setati po Gornjem gradu, gledati panoramu najljepseg grada na svijetu tamo kod uspinjace i sjediti na onim klupicama... To mi je takav gust! Uglavnom... vratio se Mario. Culi smo se preko msna, uspijeli posvadati bez veze (nista cudno za nas dvoje), ali evo, upravo smo si bas lijepo porazgovarali! U pon. se vratila i Mateja! I njoj je cudno biti u Zg (dobro, ona je u Vodicama bila mj i po). E da... i moj best frend Luss se vratio... kako sam to mogla zaboraviti! Prekjucer smo moj dragi braco(ne bioloski, tak zovem frenda), Srecko, Marija i ja bili na kafi! Na kraju se ispostavilo da smo Srecko i ja bili u isto vrijeme zagrijani jedno za drugo (jos u 2.raz), ali je on bio s Adrijanom! Sad Marija kaze da bi on ziher nes samnom,ali stvarno NE DA MI SE!!!!
Uhhhh.... kako sam zaboravila napisati! Bila sam sa tatekom prekjucer u shoopnigu! Kupila sam tenke - cipele ( Dona Pelle), jednu hebenu torbicu i prsluk... taman u mom stilu... hebenica!
Moje pametne cure kad vide nesto dobro moraju sve imati! Maja je kupila fakat lijepu bijelu siletricu u Dieselu, i naravno drugi dan ju je odmah Ivana kupila. Sad cesu gradom u istim kapama... Lom!
I tak... bas sam dobre volje, jedino ovo vrijeme... zimaaa je...! Uzas!!!!! Veceras, Piranha... e pa obuc cu svoju haljinu pa kud puklo da puklo! Koji problemi... hahahaha (aj moram biti sretna sto me trenutacno ne muci nista drugo osim sitnica sto da obucem...) Zensko sam, jebi ga - nemojte sad okretati ocima!
Hmmmmm..... skuzila sam da nisam nista napisala o svojoj Marici! Marija je cura, koja je isla u srednju koju i ja. God dana je starija od mene. Znala smo se iz videnja, ali nismo bas imale dobro misljenje jedna o drugoj. Igrom slucaja, ja sam htjela pocet plesat i nisam znala u kojem klubu! U sk.casopisu bio je interview s njom... bavi se plesom, ove god. ce biti 10god. Pocela sam plesat u njenom klubu i stavrno smo se skompale! Vec skoro 3god. smo best frendice! Ima ona i svoje drugo drustvo i ja ove svoje tuke, ali zapravo se svi skupa druzimo! Kako bi je opisala? Osobu koja razmislja samo srcem (pogotovo sto se tice plesa), tvrdoglava je, uvijek spremna za pomoc... Ma obozavam je! Iako i ona ima svojih musica... al dobro, tko ih od nas nema! Ja imam divovske muhetine, a ne musice! Nema te osobe koja voli ples vise od nje! Sva je u tome... i stvarno... razvaljuje u svakom smislu! Kad se samo sjetim kako je plesala na natjecanju u Piranhi!!!!!! Uglavnom... htjela sam i nesto o njoj napisati!
Idem se cut s Matejom, da vidimo kad se veceras ide van (naravno, nema se di, osimu tu glupu Ribu (Piranhu)! heheheheh... pusa svima!!!!!!

Post je objavljen 30.08.2006. u 18:13 sati.