Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hedviga

Marketing

RAZMJENA UČENIKA?!

Opa! Ovo što smo danas čuli je suuuper!! Proudica nam je danas rekla da će u našu školu doći učenici na razmijeni, a oni koji hoće mogu otići na DVA TJEDNA u drugu školu!!! Naravno da su se svi htijeli prijaviti, ali učenicima prve godine to nije dizvoljeno, a ja ionako ne bih išla jer starci sad ionako nisu pri lovi. Pa ništa od toga, ali ipak je genijalno to što će oni doći u našu školu od svih škola u Francuskoj. Mislim to je i najrazumnije- škola je malo iznad mora, stalno je sunčano i toplo. A tek prekrasna pješćana plaža!!! Divota! Ali, dok ostali uživaju u tim ljepotama Holly i ja crnčimo brišući podove , jer smo, kao i obično, napravile neko sranje. Ovaj vikend je bio prekrasan, a nas dvije smo morale odraditi kaznu kod Proudice jer nismo na vrijeme predale zadaću i zbog ometanja nastave. Mislim, malo vode iz štapića u facu nije ništa strašno!!!! A za to što je stolica odletjela kroz prozor nisam kriva ja, nego Anna!!! I tako smo se nas dvije našle za tog sunčanog dana brišući podove u hodniku sa našom mrzovoljnom kućepaziteljicom, kad se neka ptica zabila u staklo i razbila ga. Stara Brownica se ustala i zarežala:
-Lovegood, Senaire, koja je od vas dvije ovo napravila?!- Holly i ja smo se pogledale. Zašto smo, pobogu, sada mi krive za to?
-Oprostite gospođo, ali ptica se zabila u staklo i slomila ga.- mirno joj je objasnila ona.
-Dobro! Kada ne želite priznati, onda obadvije odmah prošećite do ravnateljevog kabineta!!!!-bijesno nas je gledala, na rubu eksplozije.
-Ali, mi nis...-zaustila sam ali me ona prekinula:
-Ništa ali!!! Odmah da ste se nacrtale kod ravnatelja!! I ne želim čuti više nijednu, jedinu glupu ispriku!!- Holly i ja smo se samo okrenule i otišle, a njezino nas je vrištanje pratilo cijelim putem. Kad smo stigli pred ravnateljev kabinet, zadržale smo dah. Još nikad nismo vidijele ravnatelja niti smo znale tko je on. Jer ravnatelj je već dugo odsutan, a jučer navečer školom se razlegla vijest da se vratio...

NASTAVITI ĆE SE U SLJEDEĆEM POSTU

Post je objavljen 30.08.2006. u 13:50 sati.