Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Plavuša vs. brineta =)

Nekako nisam točna sa rođendanima...
I opet kasnim...
Ovaj put to neće biti čestitka već malo prisjećanje na one dane..
Dakle, jučer, 29.8., jedan meni iznimno drag frend postao je punoljetan.. Dečko s kojim sam ja praktički odrasla. Odrasla u svakom smislu. Otkad znam za sebe, znam i za njega. Oduvijek osoba s kojom se moglo razgovarat (kako o ozbiljnim stvarima tako i o najveeeećim glupostima =), dečko na kojeg sam se mogla oslonit, na čijim sam greškama mogla učit (a bome te greške i ponavljat pa pomoću njega rješavat probleme), ja sam njemu uvijek davala žensku perspektivu, a on meni "mušku stranu priče"...
Bio je on i moja prva ljubav =) al kad kažem prva to i mislim. Koliko nam je bilo godina? Meni 3, njemu 4? =) Držanje za rukice, pusice, čestitke za valentinovo i tako to =)
Čovječe, bilo je šteta odrast...
Ali eto, meni je skoro 17, njemu 18.. vrijeme prolazi..
Onda smo provodili svaki trenutak svakog dana zajedno, ta naša ekipa, a sada se viđamo, ali ne toliko često.. suprotne smo smjene u školi, svatko ima svojih obaveza.. ali kad se slučajno sretnemo pri povratku doma ili slično, onda se naši razgovori na cesti ispred moje kuće ili kod njega nastavljaju do dugo u noć..
U svakom slučaju, i dalje smo dobri, ma i više nego dobri, na neki način taj dečko mi je ko brat, iako s bratom nikad ne bi vodila zajebanciju o tome da čim oboje budemo slobodni (a to se, hvala Bogu, nikad nije dogodilo u isto vrijeme =)) idemo zajedno -u krevet =))
Ah, ženskar moj mali..
Ma joj, naš odnos se zapravo i ne da opisat =)
Mi smo vam ko blizanci =)
Dvije plavuše.. =)

E, kad sam kod plavuša -OZBILJNO RAZMIŠLJAM O TOME DA POSTANEM BRINETA!
A sad, neki mi daju "zeleno svjetlo" dok me pak drugi odgovaraju od toga govoreći da je plava kosa moj zaštitni znak.. (frendica mi je rekla da ne priča sa mnom dok opet ne odlučim bit plava =)
E pa ljudi moji, ja sam se zaželjela promjene, i mislim da ću ostat pri svojoj odluci te da ću sutra posjetit frizerku..
Iako znam da će moja kosa kad-tad opet ić na plavo, vrijeme je za malo eksperimentiranja ;-))

Sinoć sam bila na kavi sa svoje tri najdraže koljeginjice iz osnovne, i saznala da je onaj Irenin tulum u nekakvoj viksi u Kašini premješten sa subote na petak, što znači da sam ja u subotu vjerojarno opet u "raju" na narodnjacima =)
A jesmo se izblebetale.. =))))

Znam da moram još dosta toga napisat, uz ove sve gluposti do sad, ali nemam vremena.. moram ić =(
Zapravo ne moram još, prođe vrijeme brzo, pa moram na posao =) iliti na kavu u kafiću do mog kioska =)

Bye, bye =)


Post je objavljen 30.08.2006. u 11:28 sati.