Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hedviga

Marketing

OBRANA OD CRNE MAGIJE

Ovo je za poludit!!! Onaj starkelja iz napitaka nam je nakeljio brdo zadaće(opiši djeljovanje i pripravu jednog otrova po volji, za što se upotrebljava rod jednoroga u prahu itd.,itd.) ali napitci su još mila majka, jer je tu Prissy da nam priskoči u pomoć, ali preobrazba je jednostavno nesavladiva!!! Iako smo još na preobražavanju šibice u iglu imamo nemoguće mnogo zadaće, a meni je još žena dala dodatnu zadaću da uvježbam tu čaroliju ili mi slijedi KAZNA!!!!!!!!!!!!!!! Mislim koji je njoj??! Ali tu je hvala Bogu Obrana od crne magije, moj naaaajdraži predmet. Profa je zaista preedobra, ali i užasno stroga. Danas smo je imali i fakat je zaaaaakon. Obrana je ispala drugačija nego što sam mislila. Prvo smo počeli obrađivati crnomagijska magična bića. Iako to inače nije najzanimljivija lekcija Mortensica ju je napravila tako zanimljivom da se nitko nije pomaknuo cijeli sat, a kamoli pričao. Za zadaću smo dobili istražiti koja sve još crno magijska bića postoje i napisati njihova svojstva a ako nađemo sliku onda je precrtati!!! To se ispostavilo teže nego što smo mislile, tako da smo Holly, Prissy i ja ostale do kasno u knjižnici.
-Ovo je stvarno nemoguće!!! Što oni misle!!!-uzviknula je Holly kad je vidijela koliko je sati.
-Ajmo se prebaciti na zadaću iz napitaka, pa ćemo onda ovo drugo.-Prissy je uvijek dobro raspoložena kad su napitci u pitanju.
-Ajde, ali moraš nam pomoći!-odgovorila sam joj smatrajući da je to najbolja varijanta.
-Ok, dogovoreno.-odložile smo pera i izvadile knjige iz napitaka, a Prissy je otišla potražiti neko štivo koje bi nam moglo pomoći. Vratila se sa tri ogromne knjige-Otrovi i protuotrovi i kako ih sastaviti, Najdjelotvorniji čarobni napitci po mišljenju stručnjaka i Najbolji sastavci čarobnih napitaka u Evropi.
-Mislim da će nam ovo najbolje pomoći.-rekla je i nasmijala se.
-Ja se nadam da hoće!-pomalo skeptično je dodala Holly i bacila se na pisanje.


Post je objavljen 29.08.2006. u 10:15 sati.