Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Dorić-pomidorić

Negdje prije 7 godina kum i ja smo govorili ovako: "ako bude muško zvat će se Ante, a ako bude malo manje muško Stipe", na kraju je isplo Dora (umešala se bivša).

Jučer sam otpilio sve obveze, a kako bi se rješio gnjavaže u stanu, nju i njezinu frendicu otfurao sam na farmu konja. Njihovoj sreći nije bilo kraja. Nisu znale hoće li prije gnjaviti psa, mačkice, koze ili ždrijebad. Nadam se da danas konji nemaju hiperglikemijski napad zbog količine šećera kojim su ih nahranile. Vratili smo se prljavi i blatni, a o mirisima da ne govorimo. Danas možda ponovimo.

Prije spavanja smo odlučili poslušati novi Gibotov album i usput smo razvukli nešto instrumenata po sobi. Bilo je već kasno za trubu, pa su u igru ušli samo sint i gitara. Tipka po tipka i krenulo je " imaš .... s .... čime... da .... me .... mrviš... imaš s ... čime da ... me satjeraš u kut...". To je bio pravi duo pEgLa.

Sat je već pokazivao jedanajsticu i bilo je krajnje vrijeme da isperemo mirise štale sa svoje kože. No kako se životinje nakon pranja uvaljaju u prašinu tako smo i mi nakon tuširanja odlučili napraviti nešto malo sklekova:
- Dora, znaš li brojati do 100?
- Znam.
- Broji....
Napravim 60, pa još 40 i nabrojali smo 100.
- Ajde tata sad ti broji do 100.
- Ajde.
- 1, 2, 3, ..... 15!
- Kolko još imam do 100?
- 85.
Nastavi ona ko da je 85 isto što i 10.
Nisam vjerovao svoji očima, nizala je sklekove ko da jede bombone 25, 35, 45, 55... i na kraju dođe i ona do 100!
- Bravo, Dorić, daj da vidim mišiće.......... Uuuuuu, tvrdi su ko kamen.

Ponosno ode do svog kreveta i legne u njega. Nije prošlo ni 10 minuta osjetim kako me netko gura i uvlaći se u moj krevet.

Danas se o tome hvalim na sav glas i u sebi razmišljam "Dora je definitivno Ante."


Post je objavljen 29.08.2006. u 07:31 sati.