Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soadforever

Marketing

And we are the ones that want to choose,
Always want to play,
But you never want to lose…


Da, mi smo oni koji žele birati,
uvijek želimo igrati,
a nikada ne izgubiti...


Svi mi želimo da nam sve ide od ruke... da cijeli život dobivamo ono što nam treba i što želimo. No, život nije takav! Rođeni smo da se naučimo boriti za sebe, zar ne? Neke život mazi a neke ipak ne. Što mislite, tko bolje uspije u životu – onaj koji se sam borio ili onaj kojem su roditelji sve radili i dopuštali? Naravno, i meni roditelji pomažu, ali ne prave od mene nesposobnu osobu. Bojimo se poraza, bilo da se radi o porazu u školi, ljubavi, prijateljstvu... Ja se trenutno najviše bojim poraza na fakultetu. Znam, upisala sam ono što sam htjela,zanimljivi su predmeti i sve ali me strah od nepoznatog. No, ako to shvatim kao igru biti će bolje. Jer, i život sam po sebi treba shvatiti kao igru jer ako ne pokušaš igrati savjest će te mučiti a ako zaigraš i izgubiš sve će biti manje bolno jer je to ipak bila samo igra!;-)
Poraz u ljubavi sam već doživjela, još kupim razbacana sjećanja, znam da mi ova ljubav nije bila samo igra... Znam da sam mogla birati, birati između toga da pokušam nešto s njim ili da ne pokušam. Ja sam poznata po tome da prihvaćam izazove pa sam prihvatila da budem s njim. Greška! To je to, shvatila sam da uvijek želim igrati a nikad izgubiti. No, život nije takav jer ako nisi nešto izgubio nisi ni živio!Znam da ću se kadtad dignuti iz ovog blata života i da ću napokon ugledati zvijezde kojima težim, da ću moći disati punim plućima bez straha da ću ponovo potoniti. Hmm, nadam se!
O ljubavi više i ne razmišljam, dosta mi je udaraca koji mi sve više nagrizaju srce... Želim odmor od svega! Znam da ću možda odbiti ljubav svog života kad budem u ovom razdoblju, ali ako nam je suđeno i ako nam je sudbina da budemo skupa i da pokušamo nešto, da pokušamo naći jedno drugo u ovoj pješčanoj oluji – sve će doći samo od sebe, sudbina će nas kadtad spojit!
Tek sam sad shvatila uzrečicu koju su već i stari Grci stalno ponavljali: “ Iznad svega ostaje Moira(sudbina)“!


STIHOVI IZ PJESME: „Aerials“ – S.O.A.D.



Post je objavljen 28.08.2006. u 19:42 sati.