Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jja

Marketing

Poklonite nezaboravne trenutke...

iili upoznajte inovativnu poslovnu ideju –firma "my days"
http://www.mydays.de/noflash.cfm

Firma koja prodaje posebne dozivljaje. Gotovo sve koje si mozete zamisliti. Ako ga nemaju jos u ponudi, predlozite im svoju zelju i uciniti ce sve da ju ostvare.
Koliko puta ste se zapitali sto pokloniti dragoj osobi? Ili sto pokloniti nekome tko vec sve ima? Jeste bas sigurni da ima SVE? Kako bi bilo pokloniti nezaboravni dozivljaj?
Zelite letjeti Zeppelinom? MIG-om? Zelite dozivjeti jedan krimi-vikend? Kuhati sa vrhunskim svjetskim kuharima? Sve moze!

Mozete si ispuniti gotovo svaki ludi san, barem na jedan dan. Voziti formulu ili oldtimera, nasi veliki djecaci si mogu iznajmiti playground za odrasle i igrati se opasnih igara, mozete probati
Zorbing , cvrsto vezani kotrljate se kroz prirodu u divovskoj prozirnoj kugli...ovdje vam prodaju umotano u krasni papir kreativnost, uzbudjenje i avanturu. Imate full flight simulatore
mozete se voziti u balonu, proci pravu astronautsku obuku, probati spacewalk

Zelite jedriti? Roniti pod ledom? Zaigrati jednom sa profesionalnim sportasima?


Recimo FC Bayern je 350 eura. Zelite masazu vrucom cokoladom?

Organiziraju i vrhunske vinske seminare, gdje cete od strucnjaka i svjetski poznatih somelijera uciti kako prepoznati dobro vino. Organiziraju i tecajeve kuhanja gdje su sefovi kuhinje najpoznatiji svjetski kuhari! Ja sam dobila na poklon jedan takav dan i necu ga dugo zaboraviti. Opustena atmosfera, vrhunska oprema i vrhunski kuhar koji nama petero pokazuje svoje znanje, gdje ne samo gledamo nego i sudjelujemo i poslije u ugodnij atmosferi sve skupa poklopamo.

Ja sam nekome poklonila sushi-tecaj i slavljenica se odusevila!



Zelite vremeplovom otputovati, barem 1 vikend u srednji vijek - ide i to, jesti cete stvari kojih je tada bilo i zivjeti bez struje i tehnike ta dva dana, SVI ljudi koje cete sretati u zamku ce biti obuceni u srednjevjekovnu odjecu i nista vas za vrijeme boravka nece navesti na ideju da ste zapravo par stoljeca kasnije rodjeni.
Zelite se barem 1 vikend osjecati kao zvijezda? Ide i to od limuzine, batlera, do najskuplje hotelske sobe u gradu, vaseg frizera itd. Zelite snimiti vas videospot? Ili sudjelujte uzivo u krimicu, ulazite u restoran gdje su svi glumci osim vas i igraju radnju krimi filma koja je vama nepoznata i kraj vam je nepoznat (moram sad misliti na Game s M.Douglasom).
Mozete vecerati u rudniku, na vrhu osamljenog svjetionika, prepustiti se bodypaintingu,
mozete djetetu pokloniti dan na gradilistu sa vozilima s kojima se nece ozljediti i koja su velicinom prilagodjena njihovom uzrastu



ili razmaziti sebe i svoju kcerku sa Honey Mummy and her Daughter
Das Mutter-Tochter Verwöhnpaket



Kad su dva frenda dosla prvi put s tom poslovnom idejom, mnogi su ih odbili, jer je ideja bila preluda da bi funkcionirala, na srecu oni nisu odustali od svog sna i vjerovali su u sebe - ostalo je povijest.

Pohvale za UNIKATNU poslovnu ideju. I za hrabrost.thumbup

Za sve one koji tek novce moraju skupiti kako bi uzivali neku od ovih ponuda evo vica za kraj, vicu ce se najvise nasmijati oni koji rade s nekom od politickih tema, jer se ujedno time smiju i svom jadu i nemoci ostvariti neke projekte. Eto, zato smo se danas tako smijali na poslu.

Zasto je UNO projekt opet podbacio
Prosli mjesec je UNO proveo anketu na globalnoj razini
Zadaca je glasila: molimo vas za vase iskreno misljenje i prijedloge kako bismo mogli
rijesiti pitanje oskudice hranom u ostatku svijetu.

Iako jednostavno formulirano pitanje, bilo je sa svih strana pogresno shvaceno
U Africi nisu znali sto je hrana
U istocnoj Europi nisu znali sto znaci iskreno
U zapadnoj Europi nisu znali sto znaci rijec oskudica
Kinezi nazalost nisu znali sto znaci rijec misljenje
Bliski Istok je pitao strucnjake sto uopce znaci rijec rijesenje
Juzna Amerika nije znala sto bi to "molimo vas" trebalo znaciti
Dok u USA jednostavno nitko nije znao sto znaci "ostatak svijeta"


Post je objavljen 30.08.2006. u 18:30 sati.