Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/scheli

Marketing

...povratak..... :)

hello people!!!
how are you???
Joj, kak dugo nisam pisala....sad ne znam od kud da počnem!!!Stvarno mi se nije dalo pisati u zadnjih mjesec- dva!!! Svašta se dogodilo u tom razdoblju....završila škola, počeli praznici,moreno,uživancija....evo još malo pa maturalac.....

29.8. putujem sa svojim cijenjenim razredom u Grčku, i do sad uopće me nije prao neki filing, ali sad kak moram početi spremati stvari....sve više počinjem iščekivati taj polazak, brijem da će nam biti jebenica i nadam se da će nas vrijeme poslužiti!Trenutačno su požari i temperatura 43 stupnja!uf!

More- bila sam nekih 3 i pol tjedna na moru i bilo je odlično, malo drugačija godina od ovih do sada, iako je vrijeme bilo većinu u k....., uspjela sam se malo i odmoriti za razliku od prethodnih godina!!! Srela sam sve frendove koje znam u nazad 3-4 godine iz cijele Hrvatske, i baš mi je bilo drago! Najviše mi je bilo drago jer sam srela svog Patricka!!!! :)) ajojjj! šmrc!!! More je zakon ako imaš dobro društvo, a ja sam ga imala! Pošto sam na more išla sa svojim tutačem,-po prvi put na ovako daljni put- prošla sam pola Istre...bila sam u Puli, Rovinju. Fažani, Motovunu,pa na Plitvičkim jezerima,po Krku, Novom Vinodolskom,..... Sad su mi se doživljaji već polako ugasili i trebam se prisjećati pojedinosti! Stavila bih vam slike, ali imam problem ko od početka, pa stoga....ništa od toga! Ko nije bio u Motovunu na filmskom festivalu, preporučam mu da odem....jebenica je , ima pun k....ljudi, svi su za akciju, opuštena atmosfera, super zika,....ma odlično je! Pitajte Vuxu!:))

IVANIĆ-u ivaniću je katastrofa za izlaziti, najbolje su fešte po kletima!!!Ima novi birc-Vox, nije loše, lijepa terasa!I u svim bircevima su tak čudni konobari, kaj je to,.... :((
Evo još tjedan dana i počinje nam školica ponovo, treba se polako primiti posla!!!Zadnja godina, i sve mi počinje biti žao, rađe bih još jednom treća, iako nije bila baš lagana....ali jebiga godine idu!!!
kad se počnem prisjećati kojih sitnica, onda ću vam napisati,a do tada do lijepog čitanja!!! iako se baš i nisma raspisala, ali neda mi se opet, imam posla!!! :)
Živi bili pa vidjeli!
pozdrav.....

Post je objavljen 27.08.2006. u 18:04 sati.