Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

...5 KO(LA), 5 KO(LA) TO JE NAŠA SNAGA!!!!!!

ZNAM, ZNAM...ide 5 komada, 5 komada to je naša nada!!!!
E pa ljudi moji iskužajte šta nisam pisala ali jako sam krepana, ALI GLEDALA SAM UTAKMICU!!!!!!
Jučer sam radila od 6.30 ujutro do 18h popodne, znači 11 ipo sati...jebote ubilo me, pa sam se malo odmorila, pogledala utakmicu i onda vani i oko ure doma jer nisam mogla više izdržat i opet se digla u 6.30 da bi radila do 15....stvarno sam iscrpljena!!!!
inače...UTAKMICA
JADRANSKI DERBI RIJEKA - HAJDUK 0:1 :)

Draga moja torcida prvo da vam čestitam na popriličnom broju vas na kantridi(uzmimo u obzir da su nam ograničili broj na 2000) i na još boljem navijanju...iskreno na stadionu se samo čulo nas(mislim torcide koja je tamo bila), i ponekad bi se čulo ...oooooooooooooooooo, volim te Rijeko...baš su neoriginalni!!!!
Hajduk se baš i nije pokazao super, bio je dobar, napadali smo , trudili se, ali dobra je bila i Rijeka...jeste vidili zadnji napad kad se Balić ispružio ko nikad u životu da izbije onu loptu koju je Žilić uputio....jebote skoro sam dobila kap!!!!
I onda ...29 min...0:1 Niko Kranjčar...FENOMENALAN GOL!!!sreća da je Musa skužio da nesmije dirat tu loptu i ona je ušla ravno u livi donji kut žilićevih vrata!!!!
Mogli smo mi dat još koji kus...ali jbga....niuje nam baš realizacija išla
ALI NAJVAŽNIJE JE SAD DA MI U 5 KOLA IMAMO MAKSIMALAN BROJ BODOVA I DA SMO(zasad) PRVI!!!!!
VULIĆU HVALA TI, hajduče volim te....;)
PS: uvik se znalo ko je majstor s mora!!!! ;)

E, da evo sad san se sitila beze koju po visu govorimo:sijećate se one reklame za nestea, ono šime, pa on kaže imamo more, imamo sunce, a mi tu na visu još dodamo IMAMO DERBI!!!!smješnije zvuči kad mi to uz zajebanciju govorimo, ali svejedno...
pusaaaaaa


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 27.08.2006. u 15:30 sati.