Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Ti vodiš ljubav bez pravila ;-)

A kad me dotakne.. ja protrnem...
I bogove i vragove zovem, ako mogu vrijeme da zaustave.. :-)

(brijem da je Crvena jabuka -stranica dnevnika
-ispravak -Parni valjak)
Uglavnom, pjesma bi možda bila bolja da je u ritmu narodne, al riječi su za popizdit ;-)

No kako sam ja još u "raju" tj. pod utjecajem noćašnjeg izlaska da malo blebećem o tome =)
i o narodnoj =)
Mjesto radnje: "disco club svira narodnjake.." kako bi rekla Seve, iliti Paradiso
Vrijeme radnje: noć sa subote na nedjelju tj. sa 26. na 27.
(kad sam kod datuma da chestitam još jednom rodjendan svojoj maloj Fenichici -hepi brzdej tu ju, hepi brzdej.. najkraće moguće: želim ti da ne skidaš osmijeh s lica -a ako baš moraš radije skidaj nešto drugo =))))) kiddin´ lalala... i naravno, Banu -ali to je manje važno =)

Dan mi je, za divno čudo, počeo jako dobro, nastavio se jednako, a završio -bolje =))
Preskočit ću okladu oko mojih godina, uljudnu svađu s nekim vražjim penzićem koji je očito ustao na lijevu nogu pa se išao iskaljivat na meni (ne bi išlo, deda, ne biii =P), međusobno maltretiranje brata i sestre (al ono iz milja, ahaa =).. itd, itd.. (uostalom rekla sam da ću to preskočit a onda produžila, jooj, treba me disciplinirat, bwhaahhhahaa =))

U Paradisu..
Dolazimo nas tri, na ulazu traže osobne (samo jedna od nas punoljetna s vozačkom =)), cure paralelno od nas zaustave, okrenu, i do viđenja, a nama se nasmiješe i pokažu da udjemo, nitko ništa ne pita, rekoh meni odgovara =)
sjele se blizu ulaza, zafrkancija s konobarima, malo komentiranja (više pozitivno, ovo ostalo nismo ni gledale, objektivne žene, jes, jes ;-), malo šetnje da vidimo koga ima, a onda lagano s noge na nogu i počelo se malo kao plesat..
uleti mi Dabi, i odvuče me, meni ništa nije jasno kad ono skužim on mene vodi mojim dragim kolegicama iz razreda =) na kraju Mon i ja ostale s njima, a Martina sa svojim nekim (kao i inače =)
Dj pustio narodnu, ekipa na noge -počelo je =)
ples, pjevanje, smijeh, zafrkancija, stock cola polovici, ostali na sokićima =) ma uostalom šta da vam pričam ;-)
jedna, druga, treća, pa i peta čaša.. tek početak =)
Ne pijem često alkohol.. stvarno nisam, al kad mi nešto taj dan odgovara.. =) a jučer je eto bash slučajno odgovarao stock =D
kad eto ti našeg malog Mikija ;-)) [dobaar parfem, ha? ;-D]
(sad ne znam kako da nastavim =))))
ok, bez zajebancije, ne znam..
a šta i imam pisat, bilo je fenomenalno, prejebena ekipa, cijelu večer se smijala, plesala (iako sumnjam da je to izgledalo dobro s obzirom da sam bila pod malim, ponavljam malim, utjecajem dragog mi pića i tako..)
Valjda sam bila normalna.. valjda ;-))
Hm.. jedino kaj mi je horoskop na rtl-u rekao da se netko možda poigrava sa mnom, i da pazim da ja to nekom ne napravim =/ ja sam dobra i to ne radim =)
Hehhhe =)
Šaljem pusu svima =)

E... što se tiče naslova... pa jedna od Kitića s novog albuma.. nekako mi se svidjela =) stavit ću riječi sad sa strane u box.. =)

I za kraj meni najdraža...

Pogledaj kako drhtim kada gledam te.. (...) Ref. Trebaš mi, trebaš mi, ni sunce zemlji kao ti meni, meni, i hajde dođi...

ili...

Dođi i uzmi me... =)

ma jooj ;-)

Opet pusa =)

Post je objavljen 27.08.2006. u 15:33 sati.