Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/scalare

Marketing

˙˙::.... I'm back!!! ....::˙˙

Evo me ljudi, probudio sam se iz ljetnog sna. Prvo, nije mi se dalo pisat, jer mi blog nije radio u Firefoxu. Drugo, nisam imao inspiracije. Al, et, sad sam popravio i vratio stari design, tak da i vi sa Firefoxom ili Operom možete čitati wink
Ovo ljeto je bilo jednostavno - super. Svaki, al svaki dan, smo išli na Okretište. Tamo je super ekipa, i ovim putem ih SVE pozdravljam cool
To je mjesto gdje se događaju i super i užasne stvari. Ne bi vjerovali da se na tih dvadesetak kvadrata terase na kojoj se nalazimo sreću tolike različitosti - toliko sreće, toliko tuge, toliko smijeha i toliko plača.
Neki dan smo se race-ali s skuterićima i neko je zvao muriju. Grrrr. I murija je of course došla. Al dobro smo prošli, sam su uzeli podatke i upozorili nas.
Dva tri dana poslije murije je jedan moj dragi Spaljeni frend (neću reć koji, sam ću reći da vozi Gileru Runner sivu, novu, i da tablice završavaju sa -DD i da ima srebrnu kacigu. wink) uteko muriji na pješačkom mostu pa je 2 dana poslije bio pun grad murije jer su ga šupci tražili.
E, da. Jučer sam bio u gradu. Draga ekipa s okretišta je isto bila. Bilo je supeeeeeeeer party
A danas sam saaaaaam doma. Sam, Pero, sam. Starci su u svatovima i rekli su mi da ne pravim sranja i da ne pojačavam mjuzu. Al evo naravno, slušam svoju omiljenu grupu: ADF - Asian Dub Foundation. Dub vam je inače, za one koji ne znaju, vrsta glazbe onak jamajkanski stil, al puuuuuuuuuuuno žešće od Reggae-a.
Wale. Stavio sam si MSN, sam si napravim account i možemo se dop. Hehe.
Svim dečkima pozdravi, a curama kizzzzovi kiss

Post je objavljen 27.08.2006. u 13:20 sati.