Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bijelavjestica

Marketing

Destinacije za seks u prirodi


Nemojte da vam i ovo ljeto padne na pamet odvesti djevojku na vidikovac pod Medvedgradom, Jarun ili Žnjan pa da poslije u autopraonici dečki muku muče skidajući zapečene prezervative s blatobrana
Ne preporučamo vam ni usamljeni rt Kamenjak u Istri jer nakon nekog vremena nećete znati uzdišete li to vi ili par na stijeni iza ugla.

Vrijeme je da se provaljate žalovima najljepših usamljenih jadranskih uvala, ležite satima goli na pustom otoku, istuširate s voljenom u slapovima i raspametite od seksa na krovu Hrvatske.

5. Biševo – uvala Potok – Seks s mirisom maslina

Ime otoka udaljenog 5 milja od Visa, nastalo je od riječi buža, jer je divlje more u mekom vapnencu na Biševu izbušilo 8 špilja i dvadesetak manjih jamica.

'Izbužani' otok ne posjećuju Česi i Nijemci s luftićima već poludivlji i goli avanturisti što se umjesto kremama mažu maslinovim uljem, jedu svježe ulovljenu ribu začinjenu bosiljkom ubranim pored puta te rakove i hobotnice koje kupuju od lokalnih ribara.

Ovdje se pije domaće vino koje lupa prvo u centar za rasuđivanje, a onda ravno u onaj za ravnotežu jer ne sadrži ni kapi vode i šećera. Naime, voda je na Biševu blago, a tuširaju se samo mamine maze koje na koži ne mogu trpiti peckanje soli i miris maslina. Već ste shvatili.


Uvala Potok jedino je mjesto koje su promašili u snimanju filma Mediteraneo. Prođe i po dva dana usred kolovoza a da u tirkiznu uvalu s dvije male špilje u sjeni borova ne navrati nitko. More je toplo toliko da cijeli dan ne morate izlaziti na obalu a valovi što se lome na žalu uvijek dovoljno snažni za stimulativnu masažu.

Kako do uvale Potok: S redovne linije Komiža-Biševo iskrcajte se u uvali Mezuporat. Popnite se do mjesta Poje. Slijedite instinkt i natpise na kamenju.

Pribor: Kantarion ublažuje peckanje i trenje morske vode.

4. Velebit – izvor Marasovac – Samo za divljake

Marasovac je ledeni krški izvor na 1400 metara nad morem. Preporučamo ga samo planinarima i divljacima jer se do njega treba penjati najmanje 10 sati kroz užarenu Paklenicu i južne obronke Velebita. Izvor se nalazi na prostranom polju posutom planinskim cvijećem bez ijednog drveta i tek pokojim grmom.

Pitate se gdje ovdje voditi ljubav. Pa u tome je stvar. Bilo gdje. Nasred livade, na krovu Hrvatske s Likom i Dalmacijom pod nogama. Poslije možete satima trčati goli livadom i polijevati se vodom. Livada Marasovac raj je za izabrane u koji usred turističke sezone tek jednom tjedno možda svrati grupica planinara na dvodnevnom putu do najvišeg vrha Velebita – Vaganskog vrha na 1756 metara.


Oprez: Marasovac je jedini izvor na putu za Vaganski vrh pa pripazite na higijenu jer planinari ovdje piju vodu.

Pribor: Vreća za spavanje – planinsko bilje je bodljikavo.

3. Rovinj – Otok 7 dlaka – Kulturno i prirodno

Na pustom otočiću nadomak Rovinja nekada se nalazilo 7 borova koji iz daljine nalikuju na dlake. Tri dlake je u ljeto 90-te iščupala pijavica a ostale je stanjila. Preostale četiri dlačice na brežuljku otoka dovoljne su za malo hlada i jedinstveni ljubavni doživljaj kulturno-naturalnog karaktera s pogledom na zvonik crkve Svete Fume u Rovinju.

Poslije predlažemo: Zaronite ispod pukotine u obali. Ispod otoka se nalazi zelenkasta špilja u koju dopire tanki snop svjetla iz uske rupice na stropu.

Oprez: Sidrište je vrlo nesigurno i u slučaju malo većih valova vaša bi avantura mogla završiti havarijom.

Prednosti: Vrlo je blizu obale pa se rent-a-barkom može navraćati svakodnevno.

Pribor: Luftić – osim ako ne volite da vam oštro kamenje izdere leđa/koljena.


2. Plitvice – Jezero Ciginovac – Drugima iza leđa

Pitka jezera, mirisi netaknute prirode i divlji slapovi. Eh, kada bi mogli pokidati drvene mostiće i tako konačno zaustaviti rijeku turista od koje se ne može ni stati za fotografiranje, a kamo li ljubiti i kupati. Onako znojni, umorni od hoda i izluđeni neostvarivim idejama zaista zaslužujete da konačno skinete sve sa sebe i završite pod prirodnim tušem.

Pazite - kupanje u nacionalnom parku je zabranjeno, a mi vam otkrivamo mjesto na kojem vas ne može pronaći ni drvosječa. Južna obala jezera Ciginovac, dvjesto metara hoda od mosta na Labudovcu pa lijevo kraj dvije visoke bukve što strše iz niskog grmlja i onda niz strminu do uske travnate zaravni kraj jezera.

Bingo za egzibicioniste: S druge strane jezera šeću turisti pa ih možete promatrati iako oni vas ne mogu vidjeti.

1. Mljet – Odisejeva špilja – Za izbezumljenje od ljepote i ljubavi

Dva kilometra hoda kozjim putem od pošte u Babinom polju kroz vinograde i maslinike dovoljno je daleko da na položitim stijenama s pogledom na otvoreno more i modro zelenu špilju ne susretnete nikoga.

Sunce na južnoj strani otoka od travnja do listopada doslovce ubija a zasmetat će i okorjeloj ljubiteljici preplanuloga tena pa već nakon kraćeg sunčanja možete predložiti plivanje u špilju.

Pokažite koliko ste načitani i strastveni objašnjenjem da se ovdje od oluje sakrio heroj Odisej odoljevši moru uzavrelom od stotina ljutitih sirena koje ga unatoč svojoj ljepoti nisu mogle oteti njegovoj vjernoj Penelopi.

Uhvatite se za ruke i skočite u kristalno čisto more s dva metra visoke stijene pri čemu će nježna partnerica biti dobrano šokirana pa joj pomozite da dođe k sebi i sklonite kosu s lica.

Lagani strah pred otvorom tamno modre špilje natjerat će ju da se prilijepi uz vas i moli da slučajno ne plivate bez nje na leđima.

Na dnu špilje je plažica a strop je urušen pa dopire dovoljno topline da se ne smrznete. More šumi na šljunku a kroz rupu na stropu vidi se plavo nebo. Okolne prostrane stijene su obrasle nježnim tepihom zelenih i crvenih algi a pukotine u njima idealne su za pridržavanje rukama tijekom ljubavnog grča.

Pribor: Ilijada i Odiseja za prošireno objašnjenje povijesti špilje, ulje za sunčanje.


mah

Post je objavljen 26.08.2006. u 21:01 sati.