Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessmarina

Marketing

ewo me,znam da čekate... ;) he he

nisam niš pisala jer nisam mogla ući na nijednu str na internetu..al sad mogu! yes
šta ima novo?! pa onak...niš posebno...
prekjučer sam išla do grada s irenom i njenim burazom...on je iš s nama da si probuši uho i super mu stoji thumbup pa je još malo lutao s nama i dosadilo mu je pa je ošo! dok smo išli od trga prema importanne centru srela sam onu plavušu kaj ide s nama na njemački,nemam pojma kak se zove... lud uglavnom, obično sjedi do prozora mršava je dosta...u importanne centru kad sam išla po stepenicama dole tam di je dm,replay...srela sam ćurićku koja je bila s par frendica išla prema gore tak da smo se samo pozdravile.
u mcdonaldsu dok smo zašle na wc srela sam još onu moniku iz bivšeg 1.c1... onu crnu... rolleyes poslije si je irena kupila balerinke,misla sam i ja al kaj mi se svida mi nepaše...i tak da sam kupila sjajilo... nut bar neš! i irena si je probušila uši... thumbup kak fora! sad ću joj kupiti naušnice smijeh čekale smo onak min pol sata da se ona odluči ući u zlatarnu... wink ah...tak je to s nama!
sad će šk za samo tjedan dana! pa ja se nisam još ni počela odmarat!! kaje njma!?! burninmad headbang još ak sam ujutro,ma bravo....ko će se dići tak rano?! znam da JA ali J E D V A !!!!!!!!
baš sam se čula s frendicom koju sam upoznala u toplicama kad sam bila..još u 6.raz.bar nisam neko vrijeme išla u šk.tj dosta,oko 2-3mjeseca! znam se ja izvući! smijeh ugl,ta frendica će doć u zg na operaciju pa ak uspijem moram ju posjetiti,pa u taj shopping,pa do šk,pa još malo van...pa nije mi dosta mjesec dana a imam samo tjedan dana! burninmad headbang mad puknucu
danas sam cijeli dan bila kod irene..gledale smo neka 3 filma na dvd-u,smijale se,tračale...smišljale planove neke i tak...
i neznam kaj da još velim,osim................................

WENDY SRETAN ROĐENDAN!!!!!! I SVE NAJ!!!! PUNO PARA,FENDOVA,LUKSUZA,DEČKIJU,... I SVE KAJ SI POŽELIŠ! PUSA!


Myspace

Myspace




MySpace Layouts

MySpace Layouts




MySpace Layouts

MySpace Layouts




MySpace Layouts

MySpace Layouts





Post je objavljen 25.08.2006. u 22:39 sati.