Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paradise5

Marketing

Šmrc.......

Ja sam trenutno najtužnija osoba na svijetu!!!!!nono
Prekjučer sam se vratila s najboljih praznika u životu!
Odakle da počnem...?? Najbolje bi bilo od početka...
16.7 Bartola i ja otputovale smo iz glupog zd. To je bio prvi dan velike sreće...Došle smo u najbolje misto na svijetu- V R B O S K U. Napokon među svojima. Vidila san stare prijatelje, upoznala nove....... Svaki dan je bio super, ujutro vanka, nekad u Jelsu, popodne na kupanje u Zavalu i Soline, na odbojku na pijesku, biljar, a navečer vanka. Bilo je nekih stvarno dobrih događaja- luda plovila, slavljenje na tvrđavi uoči sv. Lovre... 16.8 san išla na Gego & Picigin bend u Lude koke. To je inače zakon disko koji nažalost radi svake prestupne, dobro možda malo češće. Bilo je super, Gego je lud, lud, lud. Jednim stihom: For je nami mila majka!!
22.7 mi je bila oproštajna večer, bila san užasno tužna, taj san se dan sto puta rasplakala, nitko i ništa me nije moglo utješit. Trajekt mi je bio 23.7 u 7:30, a tri najluđe ženske na svitu- Bartola, Ita i Teuta digle su se u 6 ujutro da me pozdrave. i tako smo nas 4 (TIM-B) probudile cilo misto vičući po rivi. No coment-jedva čekan iduće lito!
I naravno, moran pozdravit naj ljude na svitu: BARTOLU, ITU, TEUTU, IVICU, FILIPA, PAULU, JOSIPA, Franeta, Ana Mariju, Silviu, Vinkota, Fabijana, Nikolu, Marka, Mateta, Paula, Marija. Mislin da nisan nikoga zaboravila. E da, moran pozdravit i Juliju koja nema veze s Hvaron, ali mi se požalila da je još nisan spomenila na blogu.
Ciao do idučeg javljanja, evo pokušat ću van stavit par slikica, pa ako uspije:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us -naša slavna tvrđava
Free Image Hosting at www.ImageShack.us -drugi i treći most
Free Image Hosting at www.ImageShack.us -otočić škojić
Free Image Hosting at www.ImageShack.us - noćni život,he-he
Free Image Hosting at www.ImageShack.us -tvrđava
Free Image Hosting at www.ImageShack.us -pogled izdaleka
Free Image Hosting at www.ImageShack.us- točno odredište gdje se kupamo


Post je objavljen 25.08.2006. u 14:35 sati.