Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicandfantasy

Marketing

how to explain... zasto smo tako nezadovoljni...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us nije mi jasno zašto si nabijamo komplekse. zasto mislimo da smo totalno nesavršeni. mislim svi to misle ali zasto nam onda pričaju kako je svatko savršen? onda u novinama lupe kako jessica simpson ima savršeno lice, nikolina pišek savršene grudi... kaj da si čovjek misli. dođe ti neka budala i kaže nekakvu manu kaj sam znaš da te smeta. ja mu se nasmijem u facu i kažem njegovu/njezinu manu. ali nekad nemrem... kako ih ne grize savjest. znam da svatko ima svoju "srodnu" dušu ali kaj ako je neki afrikanac srodan sa nekom amerikankom ili neadj bože sa nekom sa sjevernog pola? uf... sam mi obečajte da si nećete nabijati komplekse ako ste debeli ili prištavi ili niski(ja sam niska i bucmasta) ili ... šta ja znam! ja imam prijatelje kojima mogu vjerovati pa me niš od toga ne smeta kaj imam višak kila ,pa kaj sam niska. ak si to ne priznate odmah onda će te na kraju ispasti kreteni. npr.
kad smo bili na bazenu nisam htjela obući dvodjelni jer me bilo sram. mislim nisam ja debela , u tablici težine mi piše da sam normalna za svoju visinu i godište ali eto kad si dozvoljavamo da nam drugi nabijaju komplekse. na kraju sam ga obukla i baš mi je dobro stajao. nosila sam ga cijelo ljeto. jedino glupo u ovoj priči je to kaj nisam htjela prihvatiti sebe pravu mislim ionako smo u pubertetu a u njemu se debljamo pa na kraju smršavimo. nadam se da ste izvukli pouku.
P.S. ne idite na djetu "ja ne jedem ništa" !!!!
idite na djetu " krećem se puno i normalno jedem samo sam smanjio masnoću i
slatkiše" njami njami ajde sad uzmite jednu čokoladicu i pojedite 1 red ,nazovite frendove i idite van! bicikl,bazen bilo što. ne dajte se iskompleksirati. Free Image Hosting at www.ImageShack.us cool

Post je objavljen 25.08.2006. u 14:53 sati.