Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Kumašin

ovaj post posvecujem kumu koji je otkrio moj blog.

ko od stjene odvaljen, ličkih korjena po tati i bodulskog mentalita po mami. upoznali se na faksu. zahvaljujući njemu i ja završio faks. njemu knjiga nije smrdila pa je nastavio studij u zg i eto ga sad je mr.

kumovao je na mom vjenčanju a legendarni govor nikad neću zaboraviti:
“khm, khm,....šta u ovoj prilici reči .... kume .... šta su nam uvalili - uvalili su.......... živjeli”

danas je kum po treći put u potrazi za ženom svog života. nakon 6 godina romantičnih šetnji puklo je.

kum ima manu da kad krenue u potragu za novom odabranicom uvjek se obrati mojoj curi (koja god ona bila) da mu servira neku od svojih prijateljica, ali ne bilo kakvu. ima on vrlo istančan ukus glede proporcija (velike cice i mala guza, bilderske fore), a glede celulita i pameti (što manje to bolje).

prošli put, moja exerica nasjela. plasirala informaciju jednoj čednoj i pobožnoj djevojci, iz nekog sela u zaleđu, a ona pohotnica (ipak je žensko) pozva cijelo moje društvo na večeru kako bi mi dovukli njega. dočekali nas ko careve i starci, i sestre i susjedi, a djeca iz te obitelji gledaju kuma “ko da igra mečka”.

bilo je mesa i kolača u izobilju. bez pardona pitali mi za sve: i kvadraturu kuće, i vočnjaka, i kolko metara drva troše, i ko ih cijepa .... ma sve super. najeli se i otišli svojim kućama. i kum naravno. mala se nadala možebitnom izlasku do opatije, malo vožnje i šta ti ja znam.....surtradan ga je nazvala i poozvala u kino, što je ovaj naravno prihvatio, kad bude imao vremena, za mjesec dana. da bi stvar bila bolja, ona je za mjesec dana nazvala da ga podsjeti za njihov dogovor.

sad je kumašin opet u porblemu. i plavuša nasjeda na njegovu provokaciju i namješta mu jednu konobaricu a ona grize ko som. draga cura, ali nju sam ja na vrijeme sredio:
"čuj me mala, moj kum se upravo izvukao iz veze i trenutno je u fazi oporavka. ni najmanje mu ne trebaju šetnje uz lungo mare, izlasci u kino, ili neka romantika. ako želiš normalnu vezu kao npr. sex za jednu noć onda si ok, a ako mi želiš upropastiti kuma i tlačiti ga romantikom onda ga se odmah okani. nije ti on za to!"

sve ste vi ženske iste. hoćete samo jedno (u početku).


Post je objavljen 25.08.2006. u 14:58 sati.